Mislim na razgovore koje (ne) vodite nakon što završi partija ili game night. Analizirate li igru ili partiju, imate li kakve osvrte na učinjeno, propušteno, highlighti majstorskih pokreta i zajeba i sl.? Ovisi li o čemu razina interakcije nakon partije?
Upravo smo završili partiju Underwater Citiesa (drugu ikad) i očekivao sam da ćemo imati neku diskusiju o igri, ono "mogao sam ovo ovako, uuu, ovo mi se sviđa, ovo je čudno, ovo nikako da izvedem...". Ugl, završimo partiju, on izgubi, prva je bila: "Idi pišat ako moraš, ja moram sjest..."
Toliko o analizama.

Gloomhaven, giant viperi nas jbu satima, na jedvite jade prođemo ali jedva... Ja sav ozaren hoću komentirati izvrsne fajtove i kada smo izvukli critical hits kad je najviše trebalo, on izraz posvemašnje ravnodušnosti i "Upišat ću se, možemo li city event sutra, a moram robu iz mašine vaditi".
Ja se uživio, saživio, kupim gomilu 3D elemenata za board da nam bude pretty, on razmišlja o faking ručnicima koje treba povješati?!

Eto, kako kod vas?

P.S. voli on igrati stvari, jako, samo ti trebaju kombinirke da iščupaš ikakve reakcije i osjećaje.