Uglavnom, ful efektno izgleda, no jos nisam procital rulebook tak da nisam siguran kako ce to zapravo u praksi izgledat. Aplikacija nije zavrsene tako da cemo morat pricekat jos neko vrijeme do prvog gejma - ako se dobro sjecam rekli su da ce BETA verziju pustit sredinom drugog mjeseca?
No pravi razlog pisanja ovog posta nije hvaljenje nit promocija nego me zanima slijedece: naime, u paketu nisam dobil sve sto su obecali - dosla mi prazna kutija resin tokena (fale i sleevovi no bez njih mogu prezivjet [ako ce igra bit vrijedna sleevanja nabavit cu ih prek nekog drugog kanala])! Prijavio sam, naravno, sve to na KS-u no zanima me imate li vi ovakvih iskustava sa KS-om? Demotivira me sto moja dobra "Pledge All-In" volja je rezultirala falicnom kopijom....
Par slicica za kraj buduci da maketa fakat jebeno izgleda, a i fora je kaje ova konkretna podmornica za razliku od BGG slika zaista u ljepoj našoj (na opce zadovljostvo moje drage koja ima novog BG maneken ljubimca za svoj fotic sto joj je sada uz novu sezonu Ljubav je selu-a glavni fokus

Usidreno u jadranu il mozda cak na bundeku?