https://www.youtube.com/channel/UCUV9VP ... subscriber
Htjela sam nekako višak entuzijazma za društvene igre oblikovati u kratke video uratke.
S obzirom da me ideja boravka pred kamerama ne oduševljava baš previše odlučila sam se za format kratkih informacijskih videa uz pomoć unaprijed zadanih template opcija preko aplikacije Biteable zbog čega svi videi imaju poprilično upadljiv ne jedan nego čak dva watermarka.
Za sada sam prešla brojku od oko dvadesetak videa i pravim ih par komada tjedno ovisno o obvezama i slobodnom vremenu.
Otvorila sam ovu temu jer me zanimaju vaši komentari.
Napomenut ću samo da format izvedbe često ovisi o unaprijed zadanim template isječcima koji nemaju milosti za previše teksta.
Zanima me što mislite o izboru igara?
Videe sam zamislila da budu više informativni nego instrukcijski s ciljem skretanja paženje na neke igre koje nisu tako često u centru pažnje i da gledatelj može odrediti da li je to tip igre koji bi mu se možda svidio.
Imajte na umu da se snalazim s onime što mi je dostupno i da sam namjerno ostavila videe koje sam prve napravila s nekoliko grešaka da mogu sama pratiti kako napredujem.
Namjeravam neke od prvih videa koji su zaplijenili više pažnje redizajnirati u novom ruhu - prvenstveno tu mislim na Bios Genesis
Dakle hvala na pažnji i veselim se komentarima i sugestijama