dobro je ispalo...dobro riješenje s counterima, puno bolje izgledaju od originalnih...
Moderator/ica: sadistiko
Ramcke nisam ni gledao kako pise. A sta je tu je. Kad budem radio aleksandra onda cu ispraviti pa ubaciti u print.neuromancer je napisao/la: 21 ruj 2017, 19:34 Legendo - svaka čast!![]()
Super ti je ispalo bez obzira na sve otežavajuće okolnosti![]()
Svakako je prva investicija metalno ravnalo, a za podlogu nema veze može i kakav deblji časopis ili katalog, a i u supermarketima imaš onih podmetača za jelo koji su malo deblji a koštaju kakvih 10-15 kn - samo da bude dovoljno debelo (i ja sam isjekao par stolnjaka)
Za countere možeš koristiti i linoleum - on je debljine 3 mm, a lako se reže.
Counteri su ti super ispali - jeli tvoje grafičko rješenje ili si negdje našao - svakako su super ispali![]()
Samo onaj jedan counter bi trebao biti "Ramcke" a ne "Ramke" - ako je to ono što ja mislim da treba prikazivati (padobransku brigadu Ramcke)
Molim te samo opiši kako si izradio table za igru - spomenuo si da si ih dao isprintati...
RESPECT...![]()
Pa zar nisu oni kod nas jeftiniji, što sam ja davno pisao da ima za kupiti u Zagrebu i Splitu?miki0102 je napisao/la: 21 ruj 2017, 14:42Hvala puno. Evo već kupio. Ma da košta duplo bolje je nego da izrežeš stolnjak i dobiješ jezikovu juhu.dlakar je napisao/la: 21 ruj 2017, 14:35Imaš podloga formata kakvih hočeš. Ja sam uzeo ovakvu.miki0102 je napisao/la: 21 ruj 2017, 13:28
To bi baš mogao kupiti no i prostor za izradu mi je uzak tako da ćemo vidjeti.![]()
http://www.ebay.com/itm/A3-45-x-30-CM-N ... SwOfdZrxmo (prije je bila nešto povoljnija)
Ima i jeftinijih al ne znam kakve su kvalitete. Za ovu ti mogu reć da je dobra. Na njoj sam sad već izrezao hrpetinu papira, ljepenke i šta ti ja znam čega već. Godinu dana ju izrabljujem žestoko i još uvijek se drži.![]()
Oni debeli counteri od Churchilla (frontovi i leaderi) su izrađeni od foamcorea (mislim da se tako zove) nekakvog malo debljeg. Međutim prije toga su premazani drvofiksom da se zacepe rupe i da se mogu obojati a ujedno se i otežaju jer su prilicno lagani.miki0102 je napisao/la: 21 ruj 2017, 20:32 Ma nema problema. Sad kad sam uzeo ovu budem se bacio na serijsku proizvodnju. Nego zanima me od kojeg materijala radite one countere koji stoje uspravno i poprilično su debeli - trebaju mi za Rommel in the desert? Mislim da je takvima neuromancer izradio Churchilla.