Koju ste igru nedavno kupili?
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Znači ne kontam. Jel ovo znači da i ja moram nabaviti neki war game da budem u rajisadistiko je napisao/la:Velim ti Nuuka moj, sve poludilo

Live long and prosper.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
haha, na kutiji tiska je pisalo društvena igra + žetoni. očito je hrvatski prijevod roberta bolana izrazito popularan.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
@Stipsonov: pa kako ti je u vražju mater stigao Leaving Earth prije mene? Jesi i ti uzimao preko 4dadosa ili direktno iz Amerike?
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
@Vatanen: a kaj isplati se naručivati direktno iz Amerike? Kolki je iznos poštarine? Jel se plaća i carina dodatno?
Inače, Leaving Earth ima Philibert za 49,95 EUR, koja je cijena u Americi?
Inače, Leaving Earth ima Philibert za 49,95 EUR, koja je cijena u Americi?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 437 puta
- pohvaljen: 796 puta
Do sada osobno nisam našao nešto što se isplati narucivat iz amerike. OSim uglavnom jako skupog shippinga, opalit ce vas pdv i vrlo vjerojatno na to još i carina(za sve iznad 160kn, a tolko je uglavnom samo shipping). A ako se ne varam, za stvari iz amerike je cak veca carinska stopa nego za neke druge zemlje. Sad, da li to što narucujete spada u kategoriju koja se oslobađa placanja carine, morate provjerit, al pdv cete sigurno platit osim ako vam se baš ne posreci.
Tipa kad je bio black friday, i bilo je brdo stvari na 50-70% popusta i dalje se nije siplatilo narucivat kolko sam vidio.
Tipa kad je bio black friday, i bilo je brdo stvari na 50-70% popusta i dalje se nije siplatilo narucivat kolko sam vidio.
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 615 puta
- pohvaljen: 581 put
Od 4dadosa, odmah na početku.
Uostalom odi na bgg pogledaj european bulk preoreder, tamo je pisano kronološki kojim redom se tko prijavljivao.
Drago mi je za Philibert, jer igra zaslužuje biti rasprostranjena. Sumnjam da masovno, ali neki cult following.
Inače, da, kreću laganini u distribuciju po glavnim shoppovima, i dalje printaju, neće ih nestati...
A za svibanj najavljena ekspanzija - Outer Planets (Jupitern Saturn, Uran, Neptun).
Vatanen, idemo na kafu jedan dan?
Mogli bi dogovoriti neko konkretno igranje nas nekoliko.
Uostalom odi na bgg pogledaj european bulk preoreder, tamo je pisano kronološki kojim redom se tko prijavljivao.
Drago mi je za Philibert, jer igra zaslužuje biti rasprostranjena. Sumnjam da masovno, ali neki cult following.
Inače, da, kreću laganini u distribuciju po glavnim shoppovima, i dalje printaju, neće ih nestati...
A za svibanj najavljena ekspanzija - Outer Planets (Jupitern Saturn, Uran, Neptun).
Vatanen, idemo na kafu jedan dan?
Mogli bi dogovoriti neko konkretno igranje nas nekoliko.