Reboot Infogamer 2015.

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2403 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Re: Reboot Infogamer 2015.

Post Postao/la Valsim »

kockica je napisao/la:Nema veze sa etikom i moralom, nego, kako smo sadistiko i ja javili, jednostavno nam se ne isplati ako ćemo doći na sat vremena, eventualno dva i to samo zbog BG-a, a ne zbog sajma kao takvog kojeg inače respektiram ali više nije moj đir. A iskreno želim uspjeha našim ljudima da neke uspiju i preobratiti :D
Sa zadovoljstvom :) .

Nemojte se samo iznenaditi onda kada me vidite u svećeničkim haljama sa štapom u ruci kako bacam čari na ljude
Wololoo wololoo wololoo wololoo :D .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Sorry, ali mislim da krivo gledate na te stvari, barem iz mog kuta gledišta.

Složio bih se s vama da je šteta novaca ići na nešto što vas ne zanima, i radije da te novce utrošite na nešto drugo ali.. tko vas tjera pa da kukate ovdje? :) S druge strane ako vam je ovaj sajam dobar đir (meni nije jer me nikad nije ni držalo pretjerano) onda vam ne bi trebalo biti žao novaca, pogotovo što je kako sam i prije čitao, to navodno izvanredan događaj kojeg nema baš toliko na godišnjem kalendaru da vam dosadi.

Mislim, jebemu, inače nemam običaj pričati na mobitel pogotovo u gradskoj vožnji, gdje inače viđam hrpu ljudi kako upravlja automuput pričajući na mob i zuje ko muhe bez glave, ali kada sam prije dva tjedna dolazio autoputom u Zagreb, kratko sam zvrcnuo ženu da skoro stižem, kada se odjednom stvorio presretač ispred mene (a vozio sam tek 100 na autocesti :facepalm ) i naplatilo mi 250 kn zbog pričanja na mobitel. E TO je šteta na što sam mogao utrošiti novac, recimo više od polovice cijene za Scythe :mrgreen:

Vjerujem da imate sasvim dovoljno pristojan izbor igara koje možete izvući na stol, a pogotovo ti sadistiko koji si eto nedavno okačio slike o novim kupljenim igrama i pitanje jesi li ih pravo i odigrao, a već preračunavaš kako si za cijenu ulaznicu mogao kupiti neđto drugo. Radije priznaj da imaš opsesivno-kompulzivni poremećaj sopak Mislim imam i ja, ali to će se ispoljiti na sljedećem sajmu - interliberu :lol:
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Bome ja baš i nisam objavio neke slike, osim jučer što sam za udrugu uzeo jednu igru koju smo kupili kao udruga i D&D zadnja u kompletu koja se tu jednostavno morala pojaviti :-)
Na ovo idem čisto zato jer žena "mora" na Interliber, a da se sin i ja ne bi dosađivali mi ćemo odigrati koju igru koju još nismo imali priliku probati ;-)
slika
cromario
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 8 puta

Post Postao/la cromario »

Možda da se udruga više poveže s Interliberom koji je 1) posjećeniji sajam i 2) besplatan pa ljudima ne bi bilo teško doći igrati.
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

cromario je napisao/la:Možda da se udruga više poveže s Interliberom koji je 1) posjećeniji sajam i 2) besplatan pa ljudima ne bi bilo teško doći igrati.
Zanimljiva ideja. Ali bojim se da trenutno nismo u mogućnosti odraditi takav događaj. Niti vidim razlog zašto bi Interliber pristao na suradnju s nama za razliku od Infogamera kojem smo koristan popratni sadržaj.
Darkseid
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Darkseid »

Shich je napisao/la:
cromario je napisao/la:Možda da se udruga više poveže s Interliberom koji je 1) posjećeniji sajam i 2) besplatan pa ljudima ne bi bilo teško doći igrati.
Zanimljiva ideja. Ali bojim se da trenutno nismo u mogućnosti odraditi takav događaj. Niti vidim razlog zašto bi Interliber pristao na suradnju s nama za razliku od Infogamera kojem smo koristan popratni sadržaj.
+ Carta je ta koja je povezana s Infogamerom i tamo ima štand, turnire i kaj sve ne, a Carta je ipak udrugin glavni partner ( ? ili slično right)

Ne vidim smisla Interlibera ( knjiga) s drustvenim igrama
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

npr. game of thrones, lotr, hobbit, arkham horror (ok, nije knjiga ali je po lovecraftovoj mitologiji) :)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Moram priznati da sam i osobno više puta promišljao da li društvene igre više naginju Interliberu ili Infogameru.

Iskreno, iako mi je igranje video igara i spajanja na virtualne zajednice više asocijalno nego socijalno, čitanje knjiga je još više asocijalno.
Nisam nikada vidio da se knjiga čita u društvu jer je to zapravo nemoguće (grupa ljudi koja šutke čita knjige definitivno nije druženje). Dakle, ekipa koja posjećuje Interliber dolazi isključivo zbog potrebe da za sebe nađe neku knjigu, a ne da dođe sa ekipom i sjedne na igru. ako se želi igrati, ipak će prije doći na Infogamer.

Stoga, mogu reći da smo mi kao igrači društvenih igara lijevi ekstremisti među igračima i na samom Infogameru (jer potičemo pravu socijalizaciju i druženje u živo) :D

Da, po mom vlastitom sudu više spadamo na Infogamer nego na Interliber.
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post (ukupno 4):
sadistikoValsimkockicaSlavica
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

baš si to lijepo objasnio, odmah se i ja tako svrstavam :-)
Iako sam do prije dvije godine bio strastveni igrač MMO igara, eto me sad totalno ispao iz tog svijeta i pridružio se igranju uživo!
Ne bi sinoćnje druženje mijenjao za išta drugo ;-)
slika
Stips
Reactions:
Ima zahvala: 615 puta
 pohvaljen: 581 put

Post Postao/la Stips »

Radi društvenog aspekta Infogamer, po svemu drugom Interliber.

Naime.
Društvene igre nastanjuju istu nišu koju su nastanjivali LAN partiji.
Dakle usporedba je na mjestu ako se gleda na rts ili pucačine u istoj prostoriji (sa dobacivanjima, prijetnjama, gemištima i inim). Društvene igre taj tip zezancije rade zbilja dobro (po meni i bolje - radi čega i jesam u tome).

Ako se uspoređuje s video igrama kaj se igraju solo, ili s ekipom ali da je svatko kod sebe doma, onda samo tematski.

A sam materija za igru, dakle igre, protectori, kockice, figurice, whatever - pašu i na interliber i na infogamer.
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”