Mayday sleeves zajednicka?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
Vatanen
Reactions:
Ima zahvala: 257 puta
 pohvaljen: 436 puta

Mayday sleeves zajednicka?

Post Postao/la Vatanen »

Trojica smo za narudžbu Mayday protektora, pa ako se netko želi pridružiti za podjelu shippinga... recimo još najmanje dvoje, poželjno više.

Također, ako netko zna informaciju u kojim točno trenucima shipping poskupljuje, cijenim... Do par paketa je bilo 15, sad smo na 25 dolara s kakvih 15ak paketića pa nam se ne isplati bez još nekog... ali ne mogu garantirati da neće opet skočiti ako premašimo neku brojku... pretpostavljam da to ovisi o težini, ali naravno nemam pojma koliko je paketić slivova težak :D

Ako netko zna alternativu direktnoj narudžbi iz Amerike, također cijenim info... problem je što trebam i jednu atipičnu veličinu 50x75 koju ima samo Mayday.
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Arty
Reactions:
Ima zahvala: 178 puta
 pohvaljen: 95 puta
Kontakt:

Re: Mayday sleeves zajednicka?

Post Postao/la Arty »

Mayday sleevove možeš naručiti od Zupija (pitao sam ga za sebe) a koliko znam ima i fantasy flight. Ja se bacam u taj trošak sljedeće godine kada mislim sleevati sve svoje igre kojih se sada poprilično nakupilo pa kad sam računao premium sleevove ispada da ću morati dati 200€ samo za sleevove ako želim sve zaštititi. Inače treba pratiti Mayday jer su vec par puta imali akciju Free shipping to Europe.

Sent from my OnePlus Two using Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru Arty za post:
Vatanen
So many games, so little time
Antomon
Reactions:
Ima zahvala: 1242 puta
 pohvaljen: 933 puta
Kontakt:

Post Postao/la Antomon »

Da li u obzir dolaze samo sleeovi ili ? Ja sam zainteresiran za gemove za Viceroy
https://maydaygames.com/blister-pack-of ... ceroy.html
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Pardon što upadam kao padobranac, ali ima li inače negdje na forumu tema o sleevovima? Ne znam apsolutno ništa o tome, a počinjem razmišljati o zaštitama nekih igara.
Vatanen
Reactions:

Post Postao/la Vatanen »

Ima tu i tamo nekih tema: http://igranje.hr/forum/viewtopic.php?f ... it=sleeves

Što se mene tiče gemovi su OK, jedino ne znam hoće li i kako to utjecati na cijenu shippinga (vis a vis težne), ali s druge strane to ne znam ni za sleevove :-)

Pisao sam i Zupiju - još nije odgovorio - no mislim da ću ja svakako morati naručivait preko Maydaya jer mi treba specifična veličina 50x75 mm (tzv. Sails of Glory veličina). Pokrenuo sam temu čisto da vidim ima li interesenata za podjelu šipinga - Antomon javim ti u PP situaciju kad Zupi odgovori i/ili se još netko javi...
Maciej Janik et al.
Antomon
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Antomon »

Dogovoreno, nije mi hitno, i ja sam svojevremeno gledao taj shipping i skakao je čudno.
Vatanen
Reactions:

Post Postao/la Vatanen »

Niš od ovoga što se mene tiče - pripicoknuo sam se jednoj narudžbi na Philibert (jer su dobili slivovlje koje mi treba). Ispričavam se na besmislenom postu koji se može zaključati/obrisati... što li već.

Antomon bacio sam oko da nema slučajno na Philibertu ovih gemova, bio bih ti uzeo, ali nažalost nema.
Maciej Janik et al.
Antomon
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Antomon »

Hvala ti, i ja pratim isto Philibert, čekat ću da li će tamo doć.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”