Išao bih u Essen

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Darkseid
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Re: Išao bih u Essen

Post Postao/la Darkseid »

Ovaj drugi post nisam skuzio jel mi nije jasno kakve veze ima narucivanje sa igrom koja je placena preko kickstartera pocetkom godine...znaci ne, nisam imao opciju nabavit je tak.
Ako je plaćena preko kickstartera onda si valjda platio i shiping do sebe, ako nisi i u istom odabro si essen pickup onda je to tvoja greška što si 9 mjeseci unaprijed nekaj tako planiro :/
Antomon
Reactions:
Ima zahvala: 1242 puta
 pohvaljen: 933 puta
Kontakt:

Post Postao/la Antomon »

Meni je žao ako sam nekoga uvrijedio, nije mi bila namjera. Jednostavno se radi o logističkoj noćnoj mori. Razlog zašto ja nisam mogao nagovoriti frenda jer on jednostavno nema više mjesta u torbama i već je bio odbio neke druge ljude prije mene. Postoji još razloga koje ću sam voljan prepričati, trenutno ne bi dalje offtopičario.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Antomon za post (ukupno 2):
Shichmiljenkomelo
Arty
Reactions:
Ima zahvala: 178 puta
 pohvaljen: 95 puta
Kontakt:

Post Postao/la Arty »

Zahvaljujem osobi koja mi se javila na PM na dobroj volji iako kao što sam napisao vjerovatno ništa od toga jer je igra OOP. Naime da objasnim ekipi zašto sam tražio nekoga. Kako je Twilight Struggle out of print, te sam sve europske online shopove pretražio bez uspjeha (a bilo ih je oko 40) mislio sam da će ga biti moguće gore nabaviti direktno na sajmu. Sada sam saznao da ga vjerovatno nece biti tako da moja molba otpada (najvjerovatnije cu nabavit Churchilla) jer jedino gdje ima TS je ebay ili Amazon ali po suludim cijenama od 120-180€.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk
So many games, so little time
Yield
Reactions:
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 11 puta
Kontakt:

Post Postao/la Yield »

Darkseid je napisao/la:
Ovaj drugi post nisam skuzio jel mi nije jasno kakve veze ima narucivanje sa igrom koja je placena preko kickstartera pocetkom godine...znaci ne, nisam imao opciju nabavit je tak.
Ako je plaćena preko kickstartera onda si valjda platio i shiping do sebe, ako nisi i u istom odabro si essen pickup onda je to tvoja greška što si 9 mjeseci unaprijed nekaj tako planiro :/
Buduci da se nisi ponudio da pomognes niti odgovorio na moje pitanje, ne vidim razlog da ti objasnjavam išta. Jel treba poslati uzorak stolice ili ti napisat cijelo objasnjenje zasto molim nekog da mi ucini uslugu bez analizranja i pametovanja što sam ja i kako trebao napraviti.

Hvala ti što si podjelio da naručuješ sa Čurlom igre preko neta i da ti se nebi dalo vuč igru po sajmu...probaj otvorit drugu temu za to..

U međuvremenu mi se javio netko sa foruma (zahvaljujem se i ovim putem ) tko će preuzeti igru, tako da završavam ovu uzaludnu raspravu.

Fala :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru Yield za post (ukupno 3):
ArtyShichsadistiko
Marijan
Reactions:
Ima zahvala: 84 puta
 pohvaljen: 49 puta

Post Postao/la Marijan »

TS uglavnom brzo napreduje na p500, tako da će reprint biti za par mjeseci, možda i ranije, ovisi. Mislim samo se treba malo strpiti, uskoro će igra biti lako nabavljiva.
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3735 puta
 pohvaljen: 3860 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Yield, pa znaš da sa Darkseidom nema rasprave, on je u nekom svom svijetu. A sad brišite postove, boli me k za perje
slika
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

sadistiko je napisao/la:Yield, pa znaš da sa Darkseidom nema rasprave, on je u nekom svom svijetu. A sad brišite postove, boli me k za perje
Uvukao ga je u svoju mrežu :D
Darkseid
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Darkseid »

sadistiko je napisao/la:Yield, pa znaš da sa Darkseidom nema rasprave, on je u nekom svom svijetu. A sad brišite postove, boli me k za perje
Pravila foruma

http://igranje.hr/forum/viewtopic.php?f=2&t=2

04. Striktno je zabranjeno psovanje, vrijeđanje drugih korisnika, rasisam, seksizam, spam i reklamiranje komercijalnih firmi. Ovakvi postovi biti će obrisani od strane moderatora i autor će biti upozoren ili izbačen sa foruma.

Opetovano me sadisko vrijeđa, a ništa se ne poduzima oko toga, još se ruga autoritetu s "brišite psotove boli me k" , neznam čega je taj čovjek moderator da ga nemogu na ignore listu staviti, ali ovo očito nitko drugi ne poduzima mjere, pravila foruma ista su za sve, ja svoje kazne imam i sudržavam se da nešto više ne napišem sad na ovo, nadma se da će administratori i moderatori raditi svoj posao jednako prema svima
Nuuq
Reactions:
Ima zahvala: 689 puta
 pohvaljen: 895 puta
Kontakt:

Post Postao/la Nuuq »

Počelo je počelo :) :) :)

Live long and prosper.
slika
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3735 puta
 pohvaljen: 3860 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

šteta što nisi došao u subotu kad si tolika faca Darkseidu ili kako se više zoveš
slika
Zaključano

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”