Jučer GURPS Cyberpunk. Kampanja je nakon 2 godine igranja službeno završila sad je u planu spin off kampanje. Kasnije je DM priznal da je trebalo još trajati barem 4 do 6 sešna no sve svmo mu pomrsili ( pogotovo ja sa krit rolom na wierd science i izgradnjom 2 pulsna generatora neutrona i fazerima na našem brodu ). Kontaktirali Europu i Calisto, pokupili njuke i ponjukali zemlju koja je spremala invaziju na Mars. Tokom gejma je moj inženjer postal gradonačelnik St. Petersburga, naš Rus je oženil kćer največeg mafia bosa na Marsu, Kinez je postal the illuminati man, diplomatkinja je bogata nasljednica a Engleskinja je secrit service. Nakon povratka i uništenja Zemlje kampanja je i završila, likovi krenuli u pohod na svemir i ja sam sad predsjenik Ujedinjenog Sunčevog sustava, vladam čvrstom rukom, party jedini uzgaja biološku hranu u svemiru i prodaje vodu ( jedini imamo koncesije za vodu i jedini znamo di je voda

) pootvarali smo fakultete i imamo jedinu građevinsku kompaniju na Marsu koja sa druge strane surađuje samo sa državom

I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.