Identik
Identik
Identik[ctable: picture=https://lh6.googleusercontent.com/-4auu ... dentik.jpg, link=http://igranje.org/Igre/identik]OPIS IGRE
Igra crtanja u kojoj igrači pokušavaju što detaljnije nacrtati ono što im opisivač govori. Igra je nalik Pictionaryu, ali sa posve originalnim konceptima. Naravno, ne morate biti Da Vinci kako biste pobijedili. Dovoljno je imati dobor zapažanje i slušati ono što vam opisivač govori.
[/ctable]
Igra crtanja u kojoj igrači pokušavaju što detaljnije nacrtati ono što im opisivač govori. Igra je nalik Pictionaryu, ali sa posve originalnim konceptima. Naravno, ne morate biti Da Vinci kako biste pobijedili. Dovoljno je imati dobor zapažanje i slušati ono što vam opisivač govori.
[/ctable]
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: Identik
imaš grešku u tekstu: pogodna za mlaee igrače
Netko bi trebao pregledavati i tvoje uratke
Nisam igrao ni čuo za nju do sad, ali ako je na 16 mjestu party igara na bggu, mora da je superb
Netko bi trebao pregledavati i tvoje uratke

Nisam igrao ni čuo za nju do sad, ali ako je na 16 mjestu party igara na bggu, mora da je superb

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
to sam namjerno ostavio da vidim kakvo imate zapažanjeburaz je napisao/la:imaš grešku u tekstu: pogodna za mlaee igrače
Netko bi trebao pregledavati i tvoje uratke![]()

Bravo! Bravo!

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Eto, Črna Luknja ima Identik... možda jednom dođe i k nama 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Identik je došao u Carta Magicu....
...nekako mi se čini da bu trebalo prevesti kartice, kako bi igra dodatno dobila na smislu pri igranju većeg društva u nas...
...nekako mi se čini da bu trebalo prevesti kartice, kako bi igra dodatno dobila na smislu pri igranju većeg društva u nas...
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Pogledah video opis, i mogu reći da mi se sviđa
.. Možda je došao čas da utrošim kupon broj 001
Prijevod 120 kartica? Mislim da bi bilo zgodno to napraviti tako da se igra približi onima koji ne znaju engleski najbolje, ali onaj koji će to napraviti bi si mogao pokvariti užitak igranja jer će se možda sjetiti koja su pitanja u igri

Prijevod 120 kartica? Mislim da bi bilo zgodno to napraviti tako da se igra približi onima koji ne znaju engleski najbolje, ali onaj koji će to napraviti bi si mogao pokvariti užitak igranja jer će se možda sjetiti koja su pitanja u igri