Kako sam kupio polovnu igru, a i igralo se na Kampu gdje je pokoji token lako mogao završiti u pijesku ili samoj Kupi. Bilo je vjetra, bilo je djece, a i mi smo bili posvuda za vrijeme igre. Uglavnom, kako bilo, izgubilo se nekih 4 tokena od raznih rasa. Pošto se sprema veliki boj, a i pronašao sam jedan post na BGG-u gdje su tipovi pisali da su javili na support da su ili oštećene karte ili tokene dobili u polovnim igrama i FF im pošalje nove!
Ja to jednostavno nisam mogao vjerovati i reko', ajd baš da probam.
I tako, pošaljem ja sve fino objašnjeno, čak napišem da sam i kupio polovnu igru, poslikam tokene koji fale i sad je već prošlo možda i dva tjedna da mi se uopće nisu javili osim one automatske poruke da su primili zahtjev. Pomislio sam, to je to i ništa od ničega, po meni, ko mi je kriv što ne pazim i kupujem polovne igre, ali jutros stigne email bez ikakvih dodatnih pitanja i objašnjenja, nego samo status: shipped!!!
Ovo je stvarno za svaku pohvalu, ne mogu vjerovati da na svijetu ima još ljudi kojima stvarno izgleda čista zarada nije na prvom mjestu. Ovo je za svaku pohvalu i FF je u mom srcu narastao za 300%.