WaylandGames.co.uk
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
WaylandGames.co.uk
Jel kupovao tko preko Wayland Games iz Engleske? http://www.waylandgames.co.uk
Prošlu srijedu sam kupio jednu igru i stanje je još uvijek Processing (Paid, awaiting packing). Kod artikla je pisalo Ships in 3-9 Working Days. Još nije prošlo tih 9 dana, ali sam nestrpljiv. Jel normalno ovoliko čekati? Koliko inače čekate preko on-line trgovina? Koliko se sjećam, Bookdepository pošalje plaćeno slijedeći dan ili tako nekako.
Inače mogu preporučiti Wayland Games. Na igru cijene €26.43 shipping je €4.88, što mi je skroz povoljno.
Prošlu srijedu sam kupio jednu igru i stanje je još uvijek Processing (Paid, awaiting packing). Kod artikla je pisalo Ships in 3-9 Working Days. Još nije prošlo tih 9 dana, ali sam nestrpljiv. Jel normalno ovoliko čekati? Koliko inače čekate preko on-line trgovina? Koliko se sjećam, Bookdepository pošalje plaćeno slijedeći dan ili tako nekako.
Inače mogu preporučiti Wayland Games. Na igru cijene €26.43 shipping je €4.88, što mi je skroz povoljno.
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: WaylandGames.co.uk
Shipping je urnebesno povoljan!
5€ je jako malo.
To je 9 radnih dana, što će biti skoro dva tjedna.
Naravno, normalno je čekati tjedan dana da se shippa pošiljka, više od toga rijetko.
5€ je jako malo.
To je 9 radnih dana, što će biti skoro dva tjedna.
Naravno, normalno je čekati tjedan dana da se shippa pošiljka, više od toga rijetko.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 17 puta
Bookdepo napise da je shipped pod status posiljke ali to ne znaci da je posiljka poslana negoda je samo predana kurirskoj sluzbi kojoj jos treba par dana da procesira i posalje
- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
Ovisi o online trgovini, ja imam pravilo ne čekati nešto duže od 20 dana, po mojem iskustvu ili dođe nešto u roku tri tjedna ili opće ne dođe, zato automatski pokrećem paypalov dispute, zlatna stvar, sačuvala mi brdo novca koje sam mogo izgubiti
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Evo dobih mail iz Waylanda: We are pleased to inform you that your order has been despatched via Royal Mail First Class on 2013 Jun 21 09:54:47
Bilo je kupljeno Jun 12 2013, 19:41.
Znao sam da oni čitaju naš forum i da su zato požurili
Sad još treba samo vidjeti koliko će trebati Royal Mailu, a onda i našoj vrloj carini. Hm, trebao sam čekati još koji tjedan da uđemo u EU, pa ne bi ni išlo na carinu.
Uglavnom, za sad pohvale Waylandovcima

Znao sam da oni čitaju naš forum i da su zato požurili

Uglavnom, za sad pohvale Waylandovcima

- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Ja se nadam da svi znate da je wayland jedna od korporacija u Netrunneru...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Broloski je napisao/la:Ja se nadam da svi znate da je wayland jedna od korporacija u Netrunneru...
vidim... ne pušta te!

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Wayland nije jedan od korporacija u AN vec Weyland...Broloski je napisao/la:Ja se nadam da svi znate da je wayland jedna od korporacija u Netrunneru...

- Broloski
- Reactions:
- Kontakt: