Na netu sam našao i nekoliko predložaka po kojima se može sve to kvalitetno izraditi.
Nakon dugog razmišljanja odlučio sam se za projekt izrade iste prema dizajnu Ilya77 sa BGG. Zanimljivo je da su predlošci za izradu uklonjeni sa BGG stranice, ali sam svojedobno bio dalekovidan pa sam to downloadao još prije par godina.

Kad sam napravio popis potrebnih komponenti shvatio sam da će ovo biti više nego zahtjevan zadatak (skoro 400 karata, 100-tinjak spice tokena, te 200-tinjak tokena unita i leadera). Međutim budući da sam metodom kućne radinosti izradio vlastiti primjerak "Twilight Strugglea" to mi nebi trebalo predstavljati problem.
Ono što bi mi trebalo je savjet gdje i kako nabaviti gotove okrugle drvene diskove (vidio sam da se koriste i za drufge boardgameove) koje bi koristio za unite, leadere i vjerojatno za spice (promjera 25mm i 15mm, odn 1" i 5/8", te debljine 3 ili 4 mm). većih oko 50 komada, a manjih 200-250.
Molio bih ako je netko već nešto slično nabavljao i radio da me uputi gdje je najbolje za nabaviti navedene drvene tokene ili mozda reći naslov neke igre koja ih sadrži, pa da je mogu naći polovnu i "kanibalizirati"
Naravno, postoji i jednostavnija mogućnost izrade svih navedenih tokena u kvadratnom obliku od debelog kartona kojeg imam na raspolaganju, a što bi u konačnici bilo optimalnije. Međutim, zbog samog vizualnog efekta cijele igre mi se čini bolje držati se okruglih oblika)