War Chest Turnir

Pozivamo vas na drugi turnir u War Chestu. Prošlo je gotovo četiri godine od prvog i više je nego vrijeme za novi. Ovaj put će format biti drukčiji. Igrat će se jedan na jedan kroz pet rundi švicarca, znači bez eliminacije. Igra se samo bazna igra, ali sa službeno izmijenjenim Royal Guardom.

Ovaj veličanstveni događaj zakazan je za subotu 4. 2. 2023. s početkom u 12 sati, a odigrat će se u prostorijama kluba MC (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb). Kotizacija je 6€ za nečlanove i 4€ za članove. Plaćanje po dolasku.

U suradnji sa sponzorima dijelit će se nagrade za prva tri mjesta kako slijedi:

  1. mjesto: Poklon paket Crnog Mačka* te bon od 19,9 € na kupovinu u Carta Magici
  2. mjesto: Poklon paket Crnog Mačka* te bon od 13,3 € na kupovinu u Carta Magici
  3. mjesto: Poklon paket Crnog Mačka*
    *poklon paket uključuje igru

Crni Mačak je zagrebački kafić nedavno ponovno otvoren na novoj atraktivnoj lokaciji u Mesničkoj 12 gdje možete zaigrati društvene igre, sudjelovati u kvizovima, kupiti pazliće, igrati Pokemon Go itd. Isti ljudi stoje i iza Mačka u vreći te Terrible Creations koji se bave organiziranjem popularnih LARP događanja. Otvoren je svaki dan od 9 ujutro do ponoći, a vikendom i dulje.

Carta Magica već niz godina prodaje društvene igre, minijature, TCG itd., a osim webshopa imaju i dućan u Zagrebu u Frankopanskoj 20 te vlastiti prostor za igranje u Frankopanskoj 24.

VAŽNO: Nužno je ispuniti prijavnicu te kako bi bilo dovoljno primjeraka igre pozivam sve koji mogu da donesu svoj primjerak za potrebe turnira.

Prijavnicu za turnir možete ispuniti s ove poveznice ili ispod ovog teksta: