Meeple’s Corner je otvoren!

Meeples Corner-banner.pngObavještavamo sve igrače kako se igraonica Meeple’s Corner ponovno otvara, ali radi pod posebnim mjerama zaštite zbog COVID-19 zaraze koje možete vidjeti na slici ispod, pa unaprijed molimo sve igrače da ih se strogo pridržavaju.

Maske i rukavice biti će, uz donaciju moguće dobiti i u Meeple’s Corneru, ali potičemo igrače da donesu svoje kirurške, platnene ili druge maske. Dezinfekcijsko sredstvo biti će postavljeno na ulazu u igraonicu i obavezno dezinficirajte ruke prilikom svakog ulaska u igraonicu. Zbog potrebne udaljenosti između stolova dio njih biti će van upotrebe, a moći će se igrati u svim prostorijama igraonice. Pri ulasku ne stvarajte gužvu, već pričekajte izvan igraonice dok se grupa ispred vas ne smjesti za stol. Naravno, ako se ne osjećate dobro, kašljete, kišete ili imate temperaturu molimo vas da ne dolazite.

Kako zbog ovih okolnosti ne možemo garantirati stalno radno vrijeme, svakako termine provjeravajte na našem on-line kalendaru i posebno u našim on-line grupama ovisno o sadržaju: