Održan 1. Hrvatski online Catan turnir

Prošlu subotu i nedjelju (27. i 28.2. 2021) održan je 1. Hrvatski online Catan turnir koji je privukao preko 100 natjecatelja u nastojanju izboriti neku od nagrada koje smo kao organizator pripremili. 

Točnije, ukupno je prisustvovalo 104 sudionika, od kojih je 16 otišlo u polufinale. Cijeli turnir protekao je glatko uz dobru suradnju svih natjecatelja. U subotu se igralo od 17 do oko 20:30h, a u nedjelju od 17 do oko 19:30h.

Ovim putem čestitamo svim sudionicima, a posebno finalistima čije nadimke navodimo:@picigin94, @plenky i @mademo.i.selle) te našem pobjedniku @Warinu koji je briljirao u završnoj igri.

Zahvaljujući našim sponzorima (Carta Magica i Colonist.io) uspjeli smo prikupiti vrijedne nagrade za najbolje pojedince turnira te čak i neke utješne nagrade za ostale sudionike:

  1. mjesto @Warin 10 bodova – 200 kn bon u Carta Magica
  2. mjesto @picigin94 9 bodova – 100 kn bon u Carta Magica
  3. mjesto @plenky 7 bodova – 50 kn bon u Carta Magica
  4. mjesto @mademo.i.selle – 50 kn bon u Carta Magica

Utješne nagrade (slučajni odabir između svih polufinalista, osim finalista):

  • 1000 colonist coinsa – @JustKenobi
  • 1000 colonist coinsa – @Roxiius
  • 1000 colonist coinsa – @sema48
  • 500 colonist coinsa – @Domagoja (79. mjesto) (slučajno odabrani natjecatelj)

U planu su daljnji Catan turniri krajem ožujka (možda i liga) oko kojih ćete biti obaviješteni putem naših kanala: Discord, Facebook stranice, ovdje na stranicama Udruge Igranje, na stranici Hrvatske Catan grupe na Facebooku i Instagrama.

Kada epidemiološke okolnosti dozvole, kreće se u organizaciju Catan lige igranja u živo uz suradnju ostalih zainteresiranih hrvatskih udruga koje se bave promocijom društvenih igara, a iz koje će se onda slati natjecatelji na europska i svjetska Catan natjecanja.

I za kraj, najviše su nas obradovale pozitivne povratne informacije većine sudionika stoga im veliko hvala na korektnosti i širenju pozitivnog duha igre!