Donacije za dječje igre

Na našim su događanjima redovito, osim mladih i starih igrača, prisutna i djeca zajedno sa svojim roditeljima. Trenutno u našoj igroteci nemamo dovoljan broj igara za njih, te bi htjeli to ispraviti i pružiti bolju zabavu i za najmlađe gejmere.

Kako je naš budžet jako ograničen, odlučili smo pozvati sve dobre ljude koji žele pridonjeti ovoj našoj inicijativi, te donirati poneku kunu kako bi kupili četiri nagrađene igre za male igrače.

Stoga, pokrećemo ovaj projekt kojem je cilju kupiti četiri igre u ukupnoj vrijednosti od 640 kuna, a kako bi time omogućili kvalitetno igranje s klincima na našim događanjima.

Na našim stranicama postavljamo pokazivač ispunjenosti ovog našeg mini-projekta, a kako bi svi vidjeli i pratili njegovu uspješnost.

Doniranje je vrlo jednostavno. Dovoljno je izvršiti uplatu na račun udruge sa ovim podacima:

Udruga “Igranje”
Rafe Barišića 4, Zagreb
Račun (IBAN): HR1024840081106652120
Poziv na broj: HR00 03
Opis plaćanja: Donacija za dječje igre

Naravno, donirati za ovu namjenu možete i na Infogamer sajmu, te u našoj igraonici Prostor u Bogovićevoj

Unaprijed zahvaljujemo svima koji podupiru rad Udruge i ovaj projekt, jer se na ovaj način roditelji mogu vrlo lako informirati na našim događanjima koje su igre pogodne za njihove mališane prije nego ih nabavljaju u trgovinama.

Evo i popisa igara koje bi nabavljali ovom akcijom:

Monter-Falle: Stara vila opsjednuta je raznim čudovištima koje je spretni istjerivači čudovišta trebaju pobacati u Rupu za čudovišta.

Igra je timska, a igrači dijele po dva tima u kojima sudjeluju. S pomoću plastičnih klizača guraju čudovište u vreći prema rupi, prolazeći pritom mali labirint hodnika u kući.

Uz vrlo simpatično oslikanu kutiju-ploču djeca stječu vještine motorike, brzog reagiranja, logičkog zaključivanja i zapažanja. Igra traje 20-tak minuta.

 

Das Magische Labyrinth: Mali je čarobnjak izgubio neke svoje stvari u ovom magičnom labirintu. Na igračima je da pronađu ove predmete prije nego čarobnjak išta opazi. Ali, čarobnjak uvijek postavi i nevidljive zidove ne bi li sve otežao. Igrači moraju pronaći svoj put kroz labirint koristeći svoje dobro pamćenje i mnoštvo vještine.

Igrači pomiču svog lika po ploči, ali svi likovi vuku ispod ploče magnetski zakvačenu loptu i ako zapnu za nevidljivi zid, lopta ispadne i mora se krenuti ispočetka.

Odlična igra za vježbu pamćenja.

Da ist der Wurm drin: Igrači pokušavaju prvi dovesti svog crvića da izviri iz zemlje, slažući njegovo tijelo prema zadanom pravilu.

Igrača ploča sastoji se od reda tratinčica i reda jagoda. Igrači moraju na početku odabrati svoju boju, te postavljaju glavu svojeg crva u odgovarajući prorez. Baca se kocka, te igrači postavljaju određeni obojeni dio crva u prorez gdje se crv nalazi. Dijelovi crva postoje u raznim bojama i duljinama. Također, igrači postavljaju pločice tratinčica ili jagoda na one crve za koje misle da će prvi stići do njih. Igra je predviđena za 2 -4 igrača od 4 godina starosti.

 

Diego Drachenzahn: Zmaj Diego opet je promašio metu, opet zapalivši šešir ujka Droogea! Ali, što bi on uopće trebao pogoditi? Možeš li pobijediti u ovom natjecanju bacanja vatre?

U ovoj igri prvo se odabere meta koja se želi pogoditi, zatim se bacaju tri kugle u pravi odjeljak. Ostali se trude pogoditi koja je to vaša meta. Bodove dobivaju ako uspiju pogoditi vašu metu, a vi dobivate bodove kada vaša vatra pogodi njihove mete. Simpatična igra vještine za male igrače.