Ticket to Ride turnir – rezultati

U nedjelju 18.02.2024. Održan je Ticket to ride turnir, put oko svijeta vlakovima u MC-u! 

Na turniru je prisustvovalo osamnaestero igrača. Turnir je krenuo u 12:15h u Klubu MC. Igrači su bili raspoređeni po stolovima od A do E, na različitim početnim mapama. Nasumičnim izvlačenjem igrači su poredani po mapama s cijelog svijeta. Mape koje su se igrale u kvalifikacijama su: Njemačka, Italija, Indija, Nizozemska i Pensilvanija. Svi igrači igrali su dvije igre na kvalifikacijskim mapama, zatim 10 najboljih igrača krenulo je u polufinale. 

Igrači koji su prošli u polufinale su: Zvonimir Vlaić, Marko Lučić-Jozak, Ana Milinović, Martina Galeković, Filip Borković, Pero Radelić, Fran Bažulić, Sonja Kuzmanić, Boško Bošković i Marko Radelić. 

Polufinale se igralo na dvije različite mape. Polufinalna grupa A igrala je na mapi Amerike, dok je polufinalna grupa B igrala na mapi Europe! 

U samo finale ušla su četiri najbolja igrača/ice, a to su: Ana Milinović, Martina Galeković, Marko Radelić i Filip Borković. Na kraju Ana Milinović uzela je prvo mjesto i osvojila Ticket to Ride turnir, Filip je bio drugi, Marko treći, a Martina četvrta! Čestitamo finalistima! 

Ovaj turnir sponzorirali su naši dragi partneri iz Carte Magice, kao i uvijek osigurali su nam nagrade za finaliste, a glavnu nagradu Ticket to Ride Europe 15year anniversary edition osigurala je sama Udruga igranje (Klub MC). 

Imati ćemo još ovakvih turnira, te da ćemo još više popularizirati ovaj fenomenalan hobby zvan “Moderne društvene igre”! 

Vidimo se na slijedećem turniru!