Ticket to Ride: Poziv na turnir

Udruga Igranje poziva vas na naš prvi Ticket to Ride turnir!  Ako volite ovu igru i mislite da je igrate dobro, onda je ovaj turnir kao stvoren za vas!

Turnir će se održati u klubu MC, Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb. Dana 17. 12. 2022. (subota) s početkom u 12h. (Molimo za točnost dolaska)

Za prva tri mjesta organizirali smo i bogate nagrade:

  • 1. mjesto – igra u vrijednosti 300 kuna
  • 2. mjesto – igra u vrijednosti 200 kuna
  • 3. mjesto – igra u vrijednosti 100 kuna

Kotizacija za prisustvovanje turniru iznosi 45 kn (6 €) za ne članove, odnosno 30 kn (4 €) za članove udruge Igranje i plaća se u igraonici, a sav prihod ide za potrebe organizacije i nagrade.

Na turnir se je obavezno potrebno registrirati putem prijavnog obrasca na dnu objave ili putem ovog linka i to zaključno do 16. prosinca 2022. Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama. Ukoliko će biti više prijava od mjesta, ostale ćemo držati u rezervi za slučaj ako netko odustane. Također, za sve vas koji niste upali na ovaj prvi turnir, a prijavili ste se. Klub MC će vam dati prednost prilikom prijave za slijedeći turnir.

Zbog subotnje utakmice za treće mjesto Svjetskog prvenstva, turnir će se održati u dva dijela – polufinale i finale držati će se nakon utakmice.

Svima želimo sreće na turniru i neka najbolji pobjede!