Srce se igra za Malog zmaja

U suradnji s Udrugom Pravnik u okviru njihove akcije Pravnikova srca – Srce se igra“, 3. prosinca 2022 u subotu od 18 sati organiziramo humanitarno igranje društvenih igara kod nas u Klubu MC.

Sav prihod od kotizacija koje iznose 30 kn po igraču (bez obzira na članstvo) ide humanitarnoj Udruzi Mali zmaj, prepoznatljivoj u svojem radu, za njihov projekt “Pomoć stiže zmajem”. Ovim se projektom obitelji korisnika opskrbljuju odjećom, obućom, igračkama, školskim priborom, kućanskim potrepštinama, hranom, opremom za bebe, higijenskim potrepštinama i kozmetikom te ponekad i namještajem, građevinskim materijalom, kućanskim aparatima, ogrijevom i lijekovima. Sredstva prikupljena kao podrška projektu “Pomoć stiže Zmajem” iskoristi će se za dostavu tih donacija do djece iz obitelji slabijeg imovnog stanja. 

Udruga “Mali zmaj” ima bazu trajnih korisnika i vodi evidenciju o slanju i preuzimanju pomoći, osnovnim podacima članova obitelji te o specifičnostima, potrebama i interesima svakog djeteta. Trenutno imamo 177 korisničkih obitelji iz cijele Hrvatske s ukupno 427 djece, a surađujemo i s 3 sigurne kuće, domom za majke s djecom i prihvatilištem.

Vjerujemo kako ćete se odazvati u što većem broju i svojim prilozima potpomognuti rad Malog zmaja. 🙂