Rezultati Carcassonne Turnir 27.05.2023.

U subotu 27.05.2023. odigran je drugi kvalifikacijski turnir u Carcassonne-u!

Turnir je krenuo u 13:00h, te je na turniru prisustvovalo 28 igrača. Igralo se u sistemu švicarca 5 rundi bez eliminacije. Poslije toga 16 najboljih igrača krenulo je u osminu finala pa sve do finala! 

Turnir je obilježila je natjecateljska atmosfera, svi igrači željeli su samo jedno, pobijediti. Zanimljivo na ovom turniru niti jedan igrač u prvih 5 rundi švicarca nije imao svih 5 pobjeda. Na kraju do finala i borbe za treće mjesto došli su: 

Jasmin Telalović, Marin Rajčić, Filip Buhiniček i Želimir Schauer! Na kraju Jasmin Telalović pobijedio je u finalu i osigurao mjesto u četvrtini finala PLAYOFF turnira! Čestitamo! 

Svi ostali igrači dobili su svoje bodove, a nakon zbrajanja svih bodova imamo i konačnu tablicu najboljih koji će igrati u PLAYOFF turniru. Da ne kažnjavamo igrače istih bodova, odlučili smo proširiti PLAYOFF sa 18 na 20 igrača + 2 prvaka koji imaju osiguran plasman. Što znaći da će PLAYOFF švicarac biti igran sa 20 igrača, a najboljih 6 ići će u četvrtinu finala sa našim prvacima Jasminom Telalovićem i Zvonimirom Vlajićem. 

Evo i poretka tko ulazi u treći i zadnji “PLAYOFF” turnir: 

Na samom kraju želimo zahvaliti svim igračima na sudjelovanju!

Isto tako želimo posebno zahvaliti našem sponzoru “Carta Magica” na podršci i osiguranim nagradama! 

Igrači iz tablice. Vidimo se u PLAYOFFu!