Pozivamo vas na vikend obiteljskog igranja

Drago nam je pozvati vas ovaj vikend na prvo organizirano obiteljsko druženje u prostorijama našeg novootvorenog Meeple’s Cornera.

Mada je rad s obiteljima oduvijek bio jedan od naših ciljeva i ideja vodilja, nismo zbog neadekvatnog prostora bili u prilici više se posvetiti upravo ovom segmentu našeg rada. Sve dosad 🙂 .

U eri prije masovne pojave osobnih računala, video igara i pametnih telefona, veliki stol u kuhinji ili dnevnom boravku je bilo glavno okupljalište obitelji, a igre su bile razlog okupljanja. Sve brži razvoj modernih tehnologija koje koristimo u osobnoj upotrebi, kao i sve ubrzaniji životni tempo, nas je malo udaljio od starih dobrih tradicija i navika.

Srećom ovaj tempo je sve više počeo pratiti i sve brži razvoj modernih društvenih igara, a sada imamo i mjesto gdje možemo svima pokazati kako ova lijepa tradicija i dalje živi.

Okupimo se zato u našem novom prostoru u što većem broju i provedimo sate i sate dobre zabave sa našim najbližima, uz jednu od brojnih društvenih igara iz naše bogate kolekcije. Naši srdačni i uvijek pristupačni volonteri će vam biti na raspolaganju oko objašnjavanja pravila i uvođenja u svijet različitih igara.

Stoga navratite u velikom broju i pridružite nam se u igranju u našem Meeple’s Corneru 🙂 .

Dobrodošli su i svi ostali igrači i igračice na casual igranje, no povedite ipak i mamu, tatu, brata, sestru, djeda ili baku 🙂 .

Vrijeme održavanja: 12.-13.11.2016. (subota – nedjelja)
Satnica: 11-17h
Lokacija: Meeple’s Corner (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb)

Cijena ulaznice po danu je 20kn po obitelji, 15kn za članove udruge.

Događaj možete pratiti preko facebook eventa:

https://www.facebook.com/events/606872789514847/

Sačuvajte ulaznice na kraju. Naši prijatelji iz Carte Magice (http://www.cartamagica.hr/) su obećali 10% popusta na cjelokupni asortiman igara, za sve koji do kraja mjeseca dođu u dućan s odreskom ulaznice od tog vikenda.

Plakat obiteljsko igranje.jpg