Poziv na Peti Carcassonne turnir

Pozivamo vas na naš peti Carcassonne turnir, u našoj Carcassonne ligi 2024. Turnir će se održati 26.05.2024. Nedjelja, sa početkom u 13:00h, u Klubu MC (ulica kraljice Jelene 8). Podsjećamo kako je ovo Carcassonne liga, te se pobjede, porazi i neriješeni rezultati prenose iz turnira u turnir. Turnir će se igrati u formatu “Švicarca”, 5 rundi. Igra se na vrijeme te svaki igrač ima 15 minuta na satu za svaku igru, kao što je i do sada bilo. Nakon pet turnira u ligi, ići će se u “Playoff” turnir gdje će biti 16 najbolje rangiranih igrača.

Ovim putem vas pozivamo na peti turnir, molimo sve igrače. Nove i stare (igrače koji su igrali prva tri turnira), da se prijave preko novog google obrasca! Vidimo se 26.05.2024. Nedjelja u Klubu MC (ulica kraljice Jelene 8). Početak turnira je u 13:00h, a igrače molimo da dođu 15tak minuta ranije zbog prijava. 

Kako stojite na tablici?

Evo i tabele sa trenutnim stanjem, prije zadnjeg turnira. Napominjemo kako prvih 16 igrača ide u playoff gdje će pobjednik ovojiti glavnu nagradu, odlazak u ESSEN na SVJETSKO PRVENSTVO!!!

Ovim putem zahvaljujemo se našem sponzoru za ovaj turnir, SKOCKANE IGRE!