Idemo na Pandakon 2015.

11218823_759634007490811_562619410298861452_n.jpg Čast nam je i ove godine sudjelovati na trećem izdanju konvencije azijske kulture – Pandakon.

Za one koji ne znaju, Pandakon je konvencija koja se tematski orijentira na Aziju, a specifično na Japan. Namijenjena je svima zainteresiranima, svima koji vole i vjerno prate japansku pop kulturu, njihove anime i mange, bave se kreativno cosplayem, izrađivanjem nakita, slikarskih radova, kostimima, i sličnog inspiriranim zemljom izlazećeg Sunca. Konvencija je prilagođena sadržajem da na njoj mogu sudjelovati svi, bez obzira na godine starosti, pa vas tako pozivamo da nam se pridružite i sa svojim najmlađima.

I ove godine, kao i prošle, Udruga “Igranje” sa svojim volonterima i igrama će pokušati dočarati nešto azijskog štiha preko popularnih modernih društvenih – King of Tokyo, Takenoko, Tokaido, Hanabi i ostale.

Korištenje i igranje svakih od ponuđenih igara u potpunosti je besplatno, a naši volonteri biti će tu za vas da vam demonstriraju igre i nauče vas prvim koracima u ovom novom fantastičnome svijetu.

Na Pandakonu nas možete pronaći na vanjskim stolovima i to u terminu: Nedjelja 20. 09. od 14 – 19h

Vidimo se! 🙂

Za sve dodatne informacije o samome Pandakonu, sudionicima i programu, posjetite sljedeće linkove.

Facebook stranica Pandakona:
https://www.facebook.com/pandakoncroatia

Web stranica Pandakona:
http://pandakon.wordpress.com/

PandaKon Twitter:
https://twitter.com/PandakonZagreb

Službeni mail:
[email protected]