Zadarska udruga Zeleni Plamen

Kao dokaz tome da hrvatska scena igranja društvenih igara sve više jača, te da se sve više ljudi okreće ovom vidu zabave nedavno smo zaprimili informaciju o otvaranju udruge ovakvog tipa u Zadru.

Riječ je o udruzi Zeleni Plamen iz Zadra, a kontakt i informacije o njima možete pronaći na Facebook stranici ove udruge.

Udruzi Zeleni Plamen želimo puno uspjeha u daljnjem radu, tekst njihovog predstavljanja prenosimo u cijelosti:

Lijep pozdrav članovima i članicama udruge Igranje i onima koji se tako osjećaju 😀 Ovim putem želimo predstaviti jednu malu grupicu zanesenjaka i ljubitelja fantasy i SF kulture koji se okupljaju pod imenom Zeleni Plamen.

Mlada smo udruga koja se tek otiskuje u vode aktivnosti i djelovanja kako bi promovirali različite medije unutar spomenutih žanrova, među koje dakako spadaju i moderne društvene igre.

S obzirom da su društvene igre mnogima bile i poticaj za osnivanje udruge ovakvog formata, Zeleni Plamen će svakako njegovati i promovirati kulturu igranja na području Zadra i okolice. Stoga, ukoliko se netko nađe u prolazu i željan/željna je igranja s nama, rado ćemo izaći u susret 😉

Zahvaljujemo se udruzi Igranje na lijepim čestitkama i potporom koju nam pružaju u začetku našeg djelovanja, ali i naše suradnje 😉

zeleni Plamen.jpg