XII. Dan društvenih igara

30. rujna organiziramo jesenji, 12. Dan društvenih igara u Zagrebu.

Ovaj puta događaj pripremamo u Vintage Industral Baru.
Počinjemo u 11 sati, završavamo u 20 sati, a nakon toga selimo na afterparty u naš Meeple’s Corner u Ulici kraljice Jelene 8 (kod Branimirove tržnice).
Pri tome će nam pomagati i ekipa iz Udruga Talus.

Na događaju ćete se moći učlaniti u našu udrugu i nabaviti našu majicu za donaciju udruzi veću od 40kn.

Naravno, donosimo preko 100 igara iz naše igroteke od kojih neke još nisu imale premijeru na velikim događajima i sve će biti dostupne za igranje tijekom cijelog trajanja događaja.
Bez brige, donosimo igre za svakoga: djecu, obitelji, jače i one malo slabije igrače. Ma za svakoga!

Očekujte i neke ekskluzivne promocije od strane naših autora društvenih igara. Posjetiti će nas naš Filip Neduk i ekskluzivno predstaviti ekspanziju za svoju mega popularnu igru Adrenalin. Biti će tu i Kristijan Čurla, dizajner popularnog Tide’s of Time, a koji će predstaviti novu igru na kojoj radi – How Much For Your Soul.

S nama će biti i Terrible Creations sa svoje dvije zanimljive LARP igre. O kojim se igrama iz njihove bogate plejade igara radi, otkriti ćete uskoro u najavi 🙂 . Reći ćemo zasad da se radi o pravim hitovima i poslasticama za sve igrače.

Carta Magica imati će svoj štand sa igrama, pa vam možda nešto i zapne za oko.

Moći ćete se okušati i u brzom razbijanju bombe kofera s Mind Blowing Boxovima.

Uglavnom, zabilježite datum, oslobodite raspored i pratite objave koje će uslijediti. Nadamo se da ćete nam pomoći u ostvarivanju najboljeg DDI-ja do sad.

Ulaz: Odrasli: 10kn; Djeca: 5 kn, a za članove udruge i njihove obitelji besplatno.

12. DDI-plakat.jpg