Toy Story: Obstacles and Adventures

Američki izdavač USApoly za ovu jesen najavljuje Toy Story: Obstacles and Adventures kooperativnu deck-building igru koja će igrače staviti u uloge protagonista ovog crtića koji uskoro stiže i u naša kina. Igrači će tako zaigrati uloge: Woodya, Jessie, Buzza i ostalih koji će morati međusobno surađivati kako bi se izvukli iz kojekakvih avantura u igri. Igra će ponuditi mehanike (provjerene od Mensa Select-a) u kojima će igrači iskusiti razvoj same priče kroz napredak. Od komponenti tu su: 6 kutija karata od kojih svaka predstavlja po jedan film. Kako se svaka kutija otključava, tako u igru dolaze i protagonisti iz tog određenog filma, pa će se igrači sa zadovoljstvom prisjetiti nekih od legendarnih likova iz crtića i s njima ući u razne interakcije.

Igra je dizajnirana za 2 do 5 igrača, od 8+ godina s trajanjem od 45 do 90 minuta. A nas živo zanima kako će sve to ispasti i hoće li nas trajno vratiti u predivni svijet Toy Storya.

Disney and Pixar’s Toy Story: Obstacles and Adventures igra dizajnirana je za sve one koji vjeruju kako igračke ne bi trebale biti trajno “upoličene”.