4Real – nova društvena mreža za organizaciju igranja

4real-network.jpg

Ponosno vam predstavljamo suradnju s projektom 4real – social network!

4real je inovativna, hrvatska društvena mreža kojoj je cilj olakšati svima susrete u živo! Dakle, pronađite se na mreži, a družite u živo!

Radi se matchmaking društvenoj mreži za društvene igre i sportove. Pomoću ove platforme moći ćete lakše pronaći partnere za vašu društvenu igru koju onda odigrate kod nas u Meeple’s Corneru. Naša je želja da u suradnji s ovom mrežom olakšamo svim našim sadašnjim i budućim igračima organizaciju igraćih partija. Također, putem ovog novog kanala naša udruga biti će vidljivija ljudima koji još niti ne znaju za našu igraonicu i izvrsne igre koje pružamo.

4real ima dvije glavne funkcionalnosti matchmaking i push komunikacija: Matchmaking funkcionalnost omogućuje da u najbržem roku pronađete igrača koji ima slične interese kao i vi, a push komunikacija vam omogućuje skraćenje vremena dogovora za do 6 puta.

Cijeli projekt započinje 1. prosinca 2018. kada će korištenje biti omogućeno u beta fazi na području Zagreba i to na Android i IOS uređajima. Tada ćemo vam i dodatno predstaviti platformu i način njezinog rada.

4real-network-time.jpg