11. Dan društvenih igara

Dana 29. travnja 2017. (subota) od 11 do 22 sata organiziramo 11. Dan društvenih igara u sklopu Međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day). Opet smo u restoranu Casssandra u sklopu FER-a koji nam pruža odlične uvjete za DDI i dovoljno prostora.
Lakša pristupačnost autom i tramvajem, brojna slobodna parkirališta uokolo, lokacija koja se nalazi više prema sredini Zagreba, dvije prostorije kapaciteta od 160 i 100 stolaca, udobni stolci, plastični stolnjaci na stolovima, klima uređaji u obje prostorije, šank na kojem se može naručiti piće ili sendviči itd.

Na događaju ćete moći učlaniti se u našu udrugu i nabaviti našu majicu za donaciju udruzi veću od 40kn.

Ove godine će se za organizaciju kviza pobrinuti volonteri Igor Milković i Tibor Marković iz Koordinacije Udruge Mladih Sisak – Skhwat. Momci Vam pripremaju posebno žanrovsko izdanje njihovog provjereno dobrog kviz koncepta, Club Quiz – Fantastic Fan Edition. Provjerite svoje znanje SF-a, fantasya, te pripadajućeg “geek” fandoma temeljem niza neočekivanih kategorija čija pitanja će inspiraciju crpiti iz domene filma, knjizevnosti, glazbe, stripa te mnogih drugih područja.

Naravno, donosimo preko 100 igara iz naše igroteke od kojih neke još nisu imale premijeru na velikim događajima i sve će biti dostupne za igranje tijekom cijelog trajanja događaja. I ne zaboravite, ne trebate znati igrati ove igre. Tu su volonteri čak dviju udruga koji će vam pomoći pri prvim koracima u igrama: Udruga “Talus” i Udruga “Igranje”

Uglavnom, zabilježite datum, oslobodite raspored i pratite objave koje će uslijediti. Nadamo se da ćete nam pomoći u ostvarivanju najboljeg DDI-ja do sad.

Okolna parkirališta su u 2. zoni (3kn po satu, od 15h besplatno)

Ulaz: 10kn po osobi, 20 kn obiteljska, a za članove udruge i njihove obitelji besplatno

Za više informacija pratite događaj na Facebooku

11. DDI-plakat.jpg