Postali smo Udruga Igranje!

Dragi naši igrači i oni koji će tek postati igračima društvenih igara: S ponosom objavljujemo kako smo nakon dugotrajne borbe s hrvatskom birokracijom na kraju izvojevali pobjedu i postali registriranom Udrugom za promicanje društvenih igara “Igranje”.

Iako smo već i do sada dok je trajao process registracije funkcionirali kao neformalna udruga i u tom vremenu podignuli igraonicu i održali nekoliko Dana društvenih igara, ipak ovo sada konkretno znači da ćemo se moći još bolje i više zalagati za promociju druženja uz igranje društvenih igara na ovom našem tlu. Također, ovo nam otvara razna nova vrata prema suradnji s drugim tijelima u Gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

Kako je Udruga pravna osoba i ima svoj račun, moguće su i financijske donacije od strane firmi i pojedinaca, a kako bi lakše i bolje mogli raditi i širiti naša nastojanja.

Za one koji ne znaju, ukratko mi smo udruga koja prema svojem Statutu ima za cilj promicanje i popularizaciju društvenih igara (kao što su Rummikub, Rizik, Pictionary, Dixit), koje se igraju u društvu okupljenom oko stola ili neke druge pogodne površine, u svrhu podizanja kulture igranja društvenih igara, te poticanja razvoja civilnog društva kroz podizanje obiteljskih vrijednosti, bolje socijalizacije i prevencije svih dobnih skupina od alkohola, droga, računalne, te ostalih ovisnosti.

U koliko prepoznate naš rad kao vrijednim i želite nam pomoći makar i sitnom donacijom, onda je red da Vam i pružimo informacije kako to jednostavno učiniti:

Za redovne članove već smo pripremili i neke pogodnosti u tri naše trgovine koje se bave prodajom društvenih igara, a svi detalji oko članstva su:

 Godišnja članarina za redovne članove:

 • Redovna članarina: 100 kn/god.
 • Đaci, studenti i umirovljenici: 80 kn/god.

Prava i pogodnosti redovnih članova Udruge:

 • Sudjelovanje u projektima Udruge
 • Sudjelovanje u izradi raznih sadržaja
 • Sudjelovanje u radu Skupštine Udruge i glasovanje na Skupštini (samo punoljetne osobe)
 • Carta Magica – daje 10% trajnog popusta za svoj prodajni asortiman
 • Algoriram – daje 10% trajnog popusta na svoj asortiman Fantasy Flight Games igara
 • A-ha – daje 20% trajnog popusta na svoj prodajni asortiman
 • Prilikom uspostave pojedinačnog i pre-paid načina plaćanja igraonice, članovi udruge uživati će popust prilikom njihove kupnje

Kako se učlaniti?

Jednostavno, slijedeći ove korake:

 1. preuzmite pristupnicu za članstvo, ispunite je i potpišite,
 2. Pošaljite njezinu presliku (sken), te preslike ostalih potrebnih dokumenata (Đačke knjižice, X-ice, odnosno dokaz da ste umirovljenik) i pošaljite na adresu Udruge ili putem našegkontakt e-maila s naslovom poruke: Članstvo.
 3. Uplatite potreban iznos godišnje članarine na račun udruge:
  Naziv: Udruga “Igranje”
  Račun: IBAN HR1024840081106652120
  Model i poziv na broj: HR00 02-mmgggg (mm: mjesec; gggg: godina uplate; npr. HR00 02-042014)
  Opis transakcije: Redovno članstvo
 4. Nakon primljene uplate kontaktirati ćemo vas putem e-maila kojeg ste naveli u pristupnici kako bi potvrdili vaše članstvo
 5. Novi članovi dobiti će svoju člansku iskaznicu kojom potvrđuju svoje članstvo u Udruzi i ostvaruju razne pogodnosti.

 

Ako želite povremeno potpomognuti rad Udruge, onda je donacija pravo rješenje. Donirati je moguće na ove načine:

 • Doniranje društvene igre koja Vam ne treba
 • Doniranje željenog iznosa na račun Udruge:
  Naziv: Udruga “Igranje”
  Račun: IBAN HR1024840081106652120
  Model i poziv na broj: HR00 01
  Opis transakcije: Donacija

Česte donatore Udruge posebno ćemo istaknuti na našim stranicama, kao zahvalu za donaciju.

Ma koji god način odabrali da nam pomognete u našem radu mi Vam se od svega srca zahvaljujemo i obećajemo kako nećemo pokleknuti u nastojanjima da se naši mladi, stari i obitelji kvalitetnije druže i zabavljaju kroz društvene igre koje se sve više sele na naše stolove!

Da ne duljimo dalje u ovom tekstu, sve što Vas zanima u vezi našeg rada možete pročitati na našim stranicama: O Udruzi, Statut i akti udruge i Članstvo i doniranje

Hvala Vam na Vašoj podršci,

tim Udruge Igranje

 

 

Zadnji komentari s foruma