Nova igra: Osvoji Jadran

Pulska tvrtka Adrinaut odlučila je hrvatskom tržištu ponuditi vrlo lijepu, zabavnu i edukativnu društvenu igru: Osvoji Jadran.

Ukratko, preuzimate ulogu skipera i svojom jedrilicom krećete put Jadrana. Osjetite vjetrove, odberite izazove, otkrijte potonule brodove, avione…., saznajte za neke legende… Na putu susrećete eleonorinog sokola, bjeloglavog supa, morsku kornjaču i još brojne zaštićene i ugrožene vrste Jadrana. Doživjeti ćete posebnosti nacionalnih parkova, parkova prirode, kao i otoka, gradova i mjesta na otocima i priobalju. Prođite avanturu regate i budite bar na kratko moreplovac.

Kroz igru se uživljava u ulogu nautičara i jedrenjem doživljava i osvaja hrvatski Jadran. Igra je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj. Ekološki je prihvatljiva – papir i drvo. Kroz igru se upoznaju 122 lokacije. Usvajaju neka pravila u plovidbi, planira se, taktizira, odlučuje. Igra stvara poticaj za posjetom otocima, mjestima i gradovima na obali i probalju ili budi uspomene sa posjećenih mjesta. Napravljena je zabavno, edukativno i turistički.

Igra uskoro dolazi k nama na opis i recenziju, pa ćemo tada pružiti našim čitateljima i puno više informacija i fotki.

Promotivna prodajna cijena zahvaljujući ministarstvu turizma = 120,00 kn + PDV (=150,00 kn) + troškovi transporta (plaćanje putem žiro računa = 25,00 kn (avansno), a plaćanje pouzećem = 35,00 kn (prilikom preuzimanja pošiljke)

Naručiti se može na e-mail: osvoji.jadran@adrinaut.com

putem facebook stranice: http://www.facebook.com/osvoji.jadran?ref=ts&fref=ts

ili putem telefona: 0914130808, ubrzo na božićnom sajmu u Puli i u trgovinama diljem Hrvatske.