Meeple’s Corner – otvaranje kutka za društvene igre u Zagrebu

U želji da Zagrebu ponudi potpuno novo mjesto za druženje mladih, onih ponešto starijih građana, kao i obiteljima s djecom željnih zabave i društva, udruga “Igranje” u petak, 28. listopada 2016. s početkom u 18 sati, u Ulici kraljice Jelene 8 u Zagrebu otvara kutak za druženje uz moderne društvene igre nazvan “Meeple’s Corner”.

Naš zaštitni znak je “Meeple”, svojevrsni čovječuljak koji se često pojavljuje u modernim društvenim igrama u kojima igrači kontroliraju svoju igru i pobjeđuju na temelju vlastitih vještina. Tako kod nas nećete pronaći igre kao što su “Čovječe ne ljuti se” ili “Monopolly” koje se u prvom redu temelje na sreći. Cilj nam je građanima Zagreba ponuditi igre u kojima danas uživa i ostatak svijeta.

Udruga “Igranje” stalno prati svjetsku scenu društvenih igara i stalno osvježava svoj opus s novim i inovativnim igrama koje se pojave na tržištu. Igrači će kod nas uvijek pronaći nešto novo, nešto što još nisu igrali. Udruga trenutno posjeduje više od 200 različitih modernih društvenih igara namijenjenih svim dobnim skupinama.

Ulaz na otvorenje Meeple’s Cornera je slobodan!

meeples-corner