KC Peščenica: Igranje na Pešči

Povodom Dana otvorenih vrata Kulturnog centra Peščenica organiziramo Igranje na Pešči. Događaj će biti organiziran u prostoru KC Peščenica, Ivanićgradska 41a (velika dvorana), Zagreb u subotu, 20. rujna u vremenu od 11:00 do 20:00 sati.

Volonteri udruge Igranje prezentirati moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi će posjetitelji imati priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara i dobro se zabaviti.

Ukoliko želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan ili se pak uputiti u pohod kroz izmišljeni grad-državu Waterdeep u igri Lords of Waterdeep, Igranje na Pešči je događaj kao stvoren za vas.

Pozivamo sve da dođu. Zabava je zagarantrana.

Ulaz je besplatan!

Facebookoljupci događaj mogu pratiti (i podijeliti s prijateljima) na našoj Facebook stranici, a ako se pitate gdje je KC Peščenica i kako do nje doći, prilažemo kartu, a do nje možete doći pješke, biciklom, automobilom (besplatnog parkinga ima u okolnim ulicama), zatim tramvajem 2, 3 i 13  po Vukovarskoj ulici, te autobusom broj 215 s Kvaternikovog trga  (silazak na trećoj stanici).


Prikaz veće karte

Očekujemo vas u velikom broju!