Donirajte za naš novi prostor “Meeple’s Corner”

Dragi svi!

Nedavno smo putem javnog natječaja od Grada Zagreba dobili novi prostor za djelovanje naše udruge. Prostor je to u Ulici kraljice Jelene 8 u Zagrebu od svojih 90-tak kvadrata.

40 m2 odnosi se na prizemlje, a 40 m2 na podrum. Započinjemo radove na čišćenju i farbanju prostora kako bi ga osvježili za boravak svih naših korisnika, te nabavci rasvjetnih tijela, zavjesa i onog najbitnijeg za rad: stolova i stolica.

Naša udruga ima ponešto svojih sredstava koje će potrošiti za dio navedenih stvari, ali to neće biti dovoljno pa će nam izuzetno značiti svaka Vaša donacija ili učlanjenje u udrugu.

Ovim putem željeli bismo naglasiti kako će svaki član (stari i novi) udruge imati 50% popusta na sadržaje u “Meeple’s Corneru”, kako smo novi prostor već službeno nazvali.

Stoga, u koliko nam se želite pridružiti učlanjenjem, dovoljno je ispuniti on-line pristupnicu, baciti oko na Statut i uplatiti godišnji iznos članarine prema uputama u e-mailu potvrde.

S druge strane, ako želite donirati sredstva za uređenje prostora, dovoljno je izvršiti uplatu  prema navedenim podacima:

Naziv: Udruga “Igranje”
Račun: IBAN HR1024840081106652120
Model i poziv na broj: HR00 01
Opis transakcije: Donacija za opremanje prostora udruge

Unaprijed se zahvaljujemo na svakoj kuni koju nam na ovaj način priskrbite, a mi ćemo vam vratiti kroz dobro druženje u kvalitetnom prostoru i igrama. 🙂

DSC_0135.jpg