DDI: Igramo se u Petrinji!

Pozivamo Vas na prvi po redu Dan društvenih igara u Petrinji.

Udruga 5net je do sada pokazala dugogodišnjim iskustvom da zna organizirati kvalitetan LAN party, ali sada Vam želimo pokazati i druge načine kako se možete zabaviti bez računala sa svojom obitelji i prijateljima.

Događaj će se održati u prostoru 1. osnovne škole Petrinja, Gundulićeva 5, Petrinja u subotu, 12. listopada u vremenu od 15:00 do 22:00 sata.

Volonteri udruge Igranje prezentirati će moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi će posjetitelji imati priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara.

Ako ste do sada na spomen društvene igre pomišljali isključivo na Čovječe ne ljuti se ili Monopol, vrijeme je da otvorite vrata mnoštvu modernih i uzbudljivih naslova kao što su Ticket to Ride gdje putujete vlakom po Europi, Carcassone gdje stvarate srednjovijekovne dvorce, Settlers of Catan gdje naseljavate otok ili Galaxy Trucker gdje pokušavate prevesti otpad s jedne planete na drugu s nabrzinu sklepanim svemirskim brodom. Uz ove naslove biti će predstavljene i mnoge druge igre pa svakako navratite sa svojim najmilijima i pokažite im da postoje i druge zanimljive stvari osim igara na računalima.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Događaj je također najavljen i preko Facebook stranica udruga 5net i Igranje, a za one koji još ne znaju gdje je 1. osnovna škola Petrinja evo i karte. Parkiranje je dozvoljeno u dvorištu škole.

 


Prikaz veće karte

Zadnji komentari s foruma