Kvalifikacijski Catan turnir 2022 – kolovoz

Udruga Igranje i Carta Magica pozivaju vas na kvalifikacijski turnir u najpopularnijoj društvenoj igri Catan za svjetsko prvenstvo na Malti! Ako volite ovu igru i mislite da je igrate dobro, onda je ovaj turnir kao stvoren za vas!

Turnir će se održati u klubu MC, Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb. Dana 27. 8. 2022. (subota) s početkom u 12h i 16h, a finale se igra iza 20h. (Molimo za točnost dolaska)

Za prva tri mjesta organizirali smo i bogate nagrade:

  • 1. mjesto – 300 kuna bon u Carta Magica i godišnje članstvo u udruzi Igranje i sudjelovanje na svjetskom prvenstvu u Catanu na Malti u studenom 2022! (uz osiguran prijevoz, hranu i smještaj)
  • 2. mjesto – 200 kuna bon u Carta Magica i 10 dolazaka u Meeple’s Corner
  • 3. mjesto – 100 kuna bon u Carta Magica i 5 dolazaka u Meeple’s Corner
  • Svi sudionici dobiti će na pola ispunjenu Adventure (loyality) karticu od Carta Magice.

Kotizacija za prisustvovanje turniru iznosi 40 kn za ne članove, odnosno 30 kn za članove udruge Igranje i plaća se u igraonici, a sav prihod ide za potrebe organizacije i nagrade.

Na turnir se je obavezno potrebno registrirati putem prijavnog obrasca na dnu objave ili putem ovog linka i to zaključno do 25. kolovoza 2022. Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama. Ukoliko će biti više prijava od mjesta, ostale ćemo držati u rezervi za slučaj ako netko odustane.

Sustav bodovanja i pravila turnira možete preuzeti s ove poveznice. A sve natjecatelje molimo da iste prouče kako ne bi bilo nedoumica tijekom samog turnira.

Svima želimo sreće na turniru i neka najbolji pobjede!

PRIJAVE SU ZATVORENE!