6.62401 Stars Question mark

Ocjena: 6.62/10 (1413 glasova)

2 - 5
Najbolje: 4
8 god.
30 - 50 min.
Težina:
1.5294 Stars Question mark

Ticket to Ride: Alvin & Dexter je proširenje za bilo koju igru iz Ticket to Ride serijala. Uvodi malo više interakcije u igru u obliku dva čudovišta koja neki igračima ometaju izgradnju ruta, a drugima donose dodatne bodove.

Ovo jednostavno proširenje se sastoji od 2 čudovišta i njihovih pripadajućih karata. Alvin je izvanzemaljac, a Dexter je dinosaur. Oni vole kaos i uništavanje svega po svijetu, a u igri služe kao smetala. Na početku igre se ova dva čudovišta stave u neki od gradova na karti. Igrači ne mogu graditi rute prema tim gradovima sve dok se čudovišta ne maknu. Da bi igrač maknuo čudovište sa nekog grada, mora potrošiti 1 lokomotivu i 1 potez. Za to dobije kartu tog čudovišta. Na kraju igre igrač sa najviše karti pojedinog čudovišta dobije 15 dodatnih bodova. Kod završnog zbrajanja bodova, rute koje vode do grada na kojem se nalazi čudovište nu tom trenutku donose pola bodova od onih naznačenih na karti.
Ovo proširenje se može uključiti u igranje bilo koje igre iz Ticket to Ride serijala. Sva pravila igranja vrijede i dalje.

BoardGameGeek link