7.7 out of 10 stars Question mark

Ocjena: 7.73/10 (603 glasova)

1 - 2
Najbolje: 2
13 god.
Po iskustvu: 12
60 min.
Težina:
2.8 out of 5 stars Question mark

Ovo je proširenje za timsku kartašku igru The Lord of the Rings: The Card Game. Prvi je “adventure pack” iz Dwarrowdelf ciklusa. Sadrži karte 1-27 iz tog ciklusa.
Arwen želi posjetiti svog oca Elronda u Riverdellu. Heroji joj osiguravaju putovanje iz Loriena preko Maglenog gorja, a put ih vodi preko opasnog prijevoja Caradhrasa (Crvenog roga, eng. Redhorn).

Proširenje donosi novi scenarij težine 6. Glavni cilj je osigurati putovanje Arwen, koja je ujedno i saveznik igračima. Ona može pomagati igračima. Ako ona pogine, igrači gube igru.
Najveću opasnost predstavljaju snježne planine koje su u knjigama zaustavile Prstenovu družinu. Putovanje otežavaju snježne oluje, planinski goblini i trolovi, a posebno su opasne lavine. Razne lokacije i događaji herojima i saveznicima smanjuju volju za putovanjem.
Igračima pomaže novi heroj Elrohir (Leadership), razni saveznici izvidnici, te događaji i znanja. Elrohir je jači u obrani za 2, ako je u igri njegov brat Elladan (iz Road to Rivendell proširenja).
Proširenje uvodi novi pojam u igru, tajnost (secrecy). Ona označava jeftinije ili besplatno stavljanje u igru raznih karata pod uvjetom da je ukupni nivo prijetnje igrača 20 ili manji.

BoardGameGeek link