7.41249 Stars Question mark

Ocjena: 7.41/10 (1031 glasova)

1 - 4
Najbolje: 2
13 god.
60 min.
Težina:
2.8511 Stars Question mark

Riječ je o proširenju, “adventure packu” za kartašku igru The Lord of the Rings: The Card Game. Treće je od šest proširenja u ciklusu Shadows of Mirkwood (Sjene Mrkodola). Sadrži karte 50-71 iz tog ciklusa.
Tražeći Golluma u dolini rijeke Anduin, heroji su naišli na palog Orla, sa strašnim ranama i na rubu smrti. S obzirom na njihovu trenutnu lokaciju imaju samo jednu nadu: prijevoz Orla do Rhosgobela i traženje mudrosti čarobnjaka Radagasta Smeđeg.

Proširenje donosi novi scenarij težine 6. Putujući dolinom rijeke Anduin, heroji su naišli na smrtno ranjenog Orla Wilyadora. Orlovi su njihovi saveznici, pa njegovo spašavanje smatraju svojom časnom dužnošću. Jedina nada za spas Orla je Rhosgobel na jugozapadu Mrkodola. To je kuća čarobnjaka Radagasta, Gandalfovog prijatelja. On ga svojim znanjem i moćima može spasiti. Igrači moraju žuriti, jer se putovanjem rane Orla samo povećavaju. Ako on umre, igrači su izgubili. Orci i pauci ih nastavljaju progoniti, pa je to dodatan razlog da što prije dođu u sigurnost Rhosgobela. Uz sve veću žurbu, heroji trebaju skupiti i što više ljekovite biljke athelas koju će čarobnjak Radagast koristiti za liječenje Orla. U svemu tome im pomaže novih heroj princ Imrahil (Leadership) kao i razni novi dodaci, te saveznici.

BoardGameGeek link