6.74103 Stars Question mark

Ocjena: 6.74/10 (4195 glasova)

1 - 2
Najbolje: 1
8 god.
15 min.
Težina:
1.6519 Stars Question mark
  • TOP igra: 864
  • TOP obiteljska: 216

Igrač je šetač izgubljen u labirintu snova. Mora otkriti razna vrata da bi pronašao izlaz prije nego san završi. Osim njega, u labirintu snova se nalaze noćne more koje ga sprječavaju u tome.

Igra se protiv igre: cilj je sakupiti sve karte sa vratima prije nego se istroši cijeli kup.

Igrač uvijek ima 5 karata labirinta u ruci. One su raznih boja i svaka ima jedan od tri simbola na sebi. Te karte odigrava ispred sebe tako da nikada ne odigra dva ista simbola u nizu, i one predstavljaju njegovo napredovanje u labirintu. Ako odigra tri karte iste boje u nizu, onda uzima vrata te boje iz kupa.

Princip igranja je da igrač odigra jednu kartu i nakon toga povlači novu. Ako je nova karta koju je izvukao noćna mora, onda mora odbaciti nekoliko karata van igre ili vratiti pronađena vrata nazad u kup ili pak odbaciti kartu sa simbolom ključa iz ruke. Ako je igrač izvukao vrata, ona se umješavaju nazad u kup, osim ako nema kartu sa simbolom ključa u istoj boji koje su vrata, tada ih smije zadržati.

Ako igrač uspije sakupiti svih 8 vrata prije nego se istroši cijeli kup, pobijedio je. Ako se kup potroši, igrač je izgubio.

BoardGameGeek link