7.6 out of 10 stars Question mark

Ocjena: 7.55/10 (538 glasova)

1 - 8
Najbolje: 4
8 god.
Po iskustvu: 8
1 - 24 min.
Težina:
2.2 out of 5 stars Question mark

Čarobni labirint već neko vrijeme redovito pljačkaju beskrupulozni avanturisti koji neprestano kradu iz iste četiri trgovine. Kako čudno! Zbog ovog alarmantnog otkrića, Uprava je postavila nove sigurnosne sustave kako bi spriječila daljnje kriminalne radnje.

The Maximum Security ekspanzija osim što oživljava zaštitare u centru, nudi niz drugih modula koji vam omogućuju prilagođavanje vašeg iskustva. Postoje dvije vrste modula: pomagači i izazovi, koji smanjuju ili povećavaju težinu igre. Vodit će vas se korak po korak kroz sve module, a svaki od njih dolazi s vodičem koji će vam pomoći u vježbanju novih pravila prije nego što ih dodate u “prave” Magic Maze igre.

Pomagači:
– ventilacijski otvori: patuljak može otvarati ventilacijske otvore kako bi se svi heroji mogli brzo kretati s jednog na drugi kraj labirinta.
– proboji zidova: barbarin može probiti zidove trgovačkog centra kako bi svi heroji mogli proći kroz njih.
– čarolije: čarobnjak može iskoristiti 2 od 10 dostupnih čarolija, s trenutnim ili privremenim efektima.
– telekineza: vilenjak može pomicati pločice trgovačkog centra.
– antistres oznake: možete ih bilokad iskoristiti da dopustite raspravu, zamjenite akcijske pločice ili okrenete pješčani sat.
– mape i automatsko istraživanje prostora: omogućuju vam brže istraživanje trgovačkog centra.
– kontrolna soba: omogućuje vam slanje zaštitara u vorteks prostor.

Izazovi:
– zaštitar: heroj i zaštitar ne mogu stajati ili prolaziti kroz pločice trgovačkog centra na kojima se nalazi drugi tip pijuna. Zaštitare možete pomicati na isti način kao i heroje.
– pojačanje: dodatni zaštitari se dodaju nakon što dođe do krađe.
– zaštitarska soba: ako slučajno dođe do situacije u kojoj su heroj i zaštitar na istoj pločici, heroj postaje zarobljen i mora ga se osloboditi.
– promatrač: heroj i promatrač ne mogu stajati ili prolaziti kroz pločice trgovačkog centra na kojima se nalazi drugi tip pijuna. Heroj mora stajati na upravljačkom prostoru kak bi pomaknuo promatrača.
– senzor: heroj ne može stajati na mjestu koje pokriva senzor. Heroj mora stajati na kontrolnom mjestu kako bi se senzor okrenuo.
– zaključan izlaz: heroj mora stajati na mjestu sa kodom kako bi patuljak mogao pobjeći.

Svi moduli omogućuju vam više mogućnosti za stvaranje intenzivnijeg i zagonetnijeg iskustva igranja.

PROŠIRUJE IGRU:
BoardGameGeek link