7.31181 Stars Question mark

Ocjena: 7.31/10 (37423 glasova)

2 - 4
Najbolje: 4
10 god.
20 min.
Težina:
1.2052 Stars Question mark
  • TOP igra: 178
  • TOP obiteljska: 23

U svjetlu uhićenja kraljice Marijane zbog veleizdaje, najteže je pogođena njezina kći, princeze Annette. Prosci diljem grada-države Tempest pokušavali su umanjiti Annettinu tugu udvarajući joj kako bi uveli malo veselja u njen život.

Vi ste jedan od tih prosaca, i pokušavate dostaviti svoje ljubavno pismo princezi. Na žalost, ona se zaključala u palaču pa se morate osloniti na posrednike koji bi mogli predati vašu poruku. Tijekom igre, držite jednu tajnu kartu u ruci. Ta osoba trenutno nosi vašu ljubavnu poruku za princezu. Pobrinite se da osoba koja je najbliža princezi nosi vaše ljubavno pismo na kraju dana, kako bi stiglo prije svih ostalih!

Na svom potezu, igrač izvlači kartu s vrha kupa karata i stavite ju u ruku. Zatim odabire jednu od dvije karte u ruci i odbacuje ju otkrivenu ispred sebe, te primjenjuje njezin efekt.  Nakon primijene efekta s karte, na potezu je igrač s lijeve strane. Ako je igrač izbačen iz kruga, mora odbaciti kartu koju drži u ruci (bez primjene efekta) i više ne dolazi na potez do idućeg kruga.

Krug završava na kraju poteza u kojem se kup karata isprazni. Svi igrači koji su još uvijek u krugu otkrivaju svoju kartu u rukama. Igrač sa najviše rangiranom osobom pobjeđuje taj krug. U slučaju izjednačenja, pobjeđuje igrač koji je odbacio veći zbroj vrijednosti karata. Krug također može završiti ako su svi osim jednog igrača ispali iz kruga. Tada pobjeđuje igrač koji je preostao. Pobjednik uzima oznaku naklonosti.

Igrač pobjeđuje u igri nakon što skupi dovoljan broj oznaka naklonosti.

PRAVILA I OSTALE DATOTEKE:
BoardGameGeek link