7 out of 10 stars Question mark

Ocjena: 7.01/10 (8547 glasova)

1 - 5
Najbolje: 4
10 god.
Po iskustvu: 8
10 min.
Težina:
1.7 out of 5 stars Question mark
  • TOP igra: 838
  • TOP obiteljska: 228

Uljezi su došli na vaš brod i njihov je cilj potpuno uništenje! Više od dvadeset bombi otkriveno je na brodu, a njihovo odbrojavanje je već počelo. Vaš elitni tim pirotehničara pozvan je kako bi neutralizirao prijetnju. Ima li vaš tim ono što je potrebno za rad na kompliciranim bombama i na njihovom uklanjanju na vrijeme?

FUSE je kooperativna igra u stvarnom vremenu koja uključuje 25 kockica i 65 karata. U svakoj igri postavlja se timer na 10 minuta, a igrači moraju raditi zajedno u tih deset minuta kako bi deaktivirali sve bombe. Svaka bomba predstavljena je kartom koja treba određenu kombinaciju kockica kako bi se deaktivirala. Igrač će iz vrećice izvući broj kockica jednak broju igrača i baciti ih. Igrači moraju tada odlučiti tko će dobiti koju kocku, ali svaki igrač mora uzeti jednu i samo jednu.

To je jednostavan zadatak: maksimalno iskoristite potencijal svojih kockica uz ostale igrače. Problem je što imate samo deset minuta, a na vašem brodu ima više od dvadeset bombi. Nemate vremena razmišljati o svakoj opciji. Jedva da imate vremena vikati na baku kad ona dođe do te crvene kocke koju trebate. Ova igra će se samouništiti za deset minuta …

NAGRADE:
  • 2016 Mensa Recommended

BoardGameGeek link