Meeple’s Corner je igraonica društvenih igara za sve uzraste, mjesto gdje svaka dobra igra počinje, mjesto gdje će svatko pronaći dobro društvo, susretljive volontere udruge spremne pomoći oko svake nove igre i ono što je najvažnije – dobru modernu društvenu igru za sebe i društvo. Kod nas nema Čovjeka koji se ljuti, ne polažemo Monopol na igre i svi igramo bez Rizika! Kod nas možeš zaigrati zaista razne igre kao što su:

Party i timske igre
Party igre su vrlo vesele jednostavne društvene igre koje će dobro zabaviti i nasmijati cijelo društvo. Na primjer: Alias, Bang, Ca$h and Gun$, Codenames, Junk Art, Dixit
Obiteljske igre
Obiteljske igre savršene su za obiteljska igranja. Po težini su prilagođene početnicima i starijoj djeci. Na primjer: Catan, Carcassone, Ticket to Ride, Kingdomino, Azul, Sagrada
Kooperativne igre
U kooperativnim igrama svi igrači igraju zajedno kako bi pobijedili samu igru. Na primjer: Pandemic,  Eldritch Horror, FUSE, Nemesis, Spirit Island
Escape room i detektivske igre
U Escape room igrama pokušavate izaći iz raznih situacija, baš kako se to radi u Escape Room sobama, a detektivske igre stavljaju pred vas slučajeve koje trebate riješiti. Na primjer: Unlock!, Deckscape, T.I.M.E. Stories, Detective
Strateške igre
Strateške igre namijenjene su iskusnijim igračima i traže od igrača razvijanje vlastitih strategija i taktika. Na primjer: Concordia, Terraforming Mars, Scythe, Underwater Cities, Castles of Burgundy, Puerto Rico
Igre uloga (RPG igre)
Za one koji se žele okušati u raznim fantasy i SF avanturama i uživiti se u ulogu svoga lika vođeni od strane Game Mastera.  Na primjer: AD&D igre, Pathfinder i Starfinder igre
Magic the Gathering TCG
Za ljubitelje MtG TCG igre tu su razni Pauper i Commander turniri

Naša igroteka broji na stotine naslova modernih društvenih igara koje stalno ažuriramo novim primjercima ovisno o popularnosti koja se prati preko svjetske Boardgamegeek.com stranice i međunarodnog SPIEL festivala u Essenu.

Search
Filtiraj po Igraonicama
Meeple's Corner

 

COVID-19 mjere u igraonici
 • Obavezna dezinfekcija ruku pri ulasku u igraonicu.
 • Obavezno nošenje maski prilikom kretanja po igraonici.

Sve naše igre u igraonici označene su zelenim, žutim ili crvenim naljepnicama koje označavaju težinu učenja pravila pojedine igre.

Igraonicu smo opremili s velikim brojem ugodnih stolica, dovoljno velikim stolovima za igru, dobro je osvijetlili i ventilirali. Prostora za igru ima u podrumu i prizemlju (veći stolovi) te na galerijama (manji stolovi). U našoj čajnoj kuhinji uvijek si možete pripremiti čaj ili kavu u koliko želite nešto toplo popiti za vrijeme igranja. Slobodno donesete i svoju hranu i piće i po potrebi stavite kod nas u hladnjak.

Možete doći s vlastitom ekipom ili sami, a uvijek se nađe neko društvo koje će vas rado prihvatiti kao novog igrača i uputiti vas u bogati svijet modernih društvenih igara! U slučaju da vas dolazi više dobro je rezervirati stol u igraonici putem naših kontakata spomenutih na kraju ove stranice.

Ako pak više volite igranje kod kuće, u svojem prostoru onda ćemo vam, ukoliko ste član udruge vrlo rado iznajmiti neku društvenu igru (vidi popis) na tjedana dana uz donaciju od samo 30 kn po igri.

 

Meeple’s Corner idealan je za:

Radno vrijeme i raspored igranja:

 

U igraonici se stalno odvijaju i razni programi i turnirska natjecanja prema rasporedu koji je također objavljen na DiscorduforumuFacebook stranici Meeple’s Cornera, pa predlažemo praćenje ovakvih zbivanja putem navedenih kanala.

RPG Pathfinder i Starfinder četvrtkom predbilježbe i raspored obavezno provjerite na našoj Warhorn stranici

Kako do nas?

Nalazimo se u blizini Branimirove tržnice u Ulici kraljice Jelene 8. Blizu su nam Autobusni i Glavni željeznički kolodvor, a lako se do nas stiže i tramvajima broj 2, 6, 8 i noćnom linijom 31 – stanica Branimirova tržnica.

Ako želite doći automobilom, okruženi smo parking mjestima I. Zone koja je besplatna subotom iza 15h i neradnim danima cijeli dan. Također, preko puta Autobusnog kolodvora na Strojarskoj cesti nalazi se parking u Zoni IV.2 čija dnevna karta iznosi 10 kn.

Kontakt i grupe za igrače:

Kontaktirati nas možete na e-mail [email protected], a dogovarati se  za igranja s drugim igračima možete na ovim našim kanalima:

Ulaznice:

Dnevna ulaznica koja uključuje korištenje prostora, igara i pomoć od strane volontera iznosi:

Za članove udruge: Učlani se!

 • Pojedinačna ulaznica: besplatno!
 • Obiteljska ulaznica 1 član i do 2 djece: besplatno!
 • Obiteljksa ulaznica 2 člana i do 4 djece: besplatno!
 • Za djecu od 7 do 14 godina: 5 kn

Za ostale:

 • Pojedinačna ulaznica: 10 kn
 • Pojedinačna ulaznica (djeca od 7 do 14 godina): 5 kn
 • Obiteljska ulaznica 1 odrasli i do 3 djece: 15 kn
 • Obiteljska ulaznica 2 odraslih i do 2 djece: 20 kn

Za ove cijene ulaznica kod nas u igraonici dobivate:

 • Preko pet sati igranja društvenih igara iz naše vrlo bogate zbirke od 450+ naslova, koja se redovno ažurira s novim hit naslovima.
 • Novi igrači mogu zatražiti pomoć naših voditelja pri odabiru igre i pravilima.
 • Dovoljno veliki stol za igranje velikih igara koje traže puno mjesta.
 • Ugodna mjesta za sjedenje.
 • Dobro društvo i priliku da upoznate neke nove ljude – igrače.
 • Mogućnost donošenja vlastite hrane i pića koju možete ohladiti u našem hladnjaku.
 • Mogućnost punjenja vaših mobitela dok se igrate
 • Besplatni wi-fi ako vam baš zatreba tijekom igranja

Što mi radimo s novcem od ulaznica?

 • Plaćamo sve režije i najam prostora Gradu Zagrebu
 • Obnavljamo, čistimo i kupujemo stvari potrebne za ugodniji boravak u prostoru.
 • Kupujemo nove igre.

Da, naši voditelji su volonteri i ne primaju nikakvu naknadu, no uvijek možete ostaviti donaciju ako smatrate da volonteri trebaju biti nagrađeni.

Bilo da dođete tijekom tjedna na rasterećenje od radnog dana ili vikendom na provod s ekipom – kod nas ste uvijek dobrodošli!