Savjet za kupnju igara

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
Pantarei
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Savjet za kupnju igara

Post Postao/la Pantarei »

Pozdrav ekipa. Suprug i ja smo ovdje bili davno (citaj: prije sedam godina). U meduvremenu smo dobili dva pomlatka i prestali igrati igre (opet citaj: igramo habine igre, gustsva slinka i ostale uzbudljive gadosti). Uglavnom, prvi pomladak je napokon odrastao dovoljno da se vratimo board gameu. Do sada smo igrali Minecraft, Harry Potter (sve ekspanzije) i Arkham Horror. Sve razumije i zanimljivo mu je tako da zanemarite godine. Sta nam imate za preporuciti za dalje. Mi nekako naginjemo Robinson Crusoeu. Sta mislite o tome? I dalje, kupujemo ako tko prodaje ekspanzije za Arkham Horror 2nd. Eto, hvala vam na svim ponudama, prijedlozima i sugestijama. Uzivajte :-)
Zorzy
Reactions:
Ima zahvala: 504 puta
 pohvaljen: 190 puta
Kontakt:

Re: Savjet za kupnju igara

Post Postao/la Zorzy »

Ne znam što preporučiti, vidim da ste odmakli od gateway igri. No svejedno bacite pogled na temu: Kako uvesti nekoga u hobij ilitiga gateway igre
Možda se nađe kakva igra da vam zapne za oko. Teško mi je preporučit išta jer nisam siguran kakvi su vam ukusi, a i nisam toliki gejmer. Robinson Crusoe ne igrah te nažalost nisam shvatio da li vam se to sviđa i igrate ili bi si to nabavili. Ako bi si nabavljali ima na temi Prodaja, zamjena i darivanje nekoliko oglasa za nj.
Pročačkajte malo i po Što ste zadnje igrali, možda vam nešto i tamo zapadne za oko. :)
Zadnja izmjena: Zorzy, dana/u 19 vel 2022, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
realuka
Reactions:
Ima zahvala: 993 puta
 pohvaljen: 1011 puta
Kontakt:

Post Postao/la realuka »

Robinson Crusoe bi mogao biti malo pregrub jer navodno je jako težak i kako se leveli prolaze jako rijetko zaparavo uopće nije rewarding.
Ovi su korisnici zahvalili autoru realuka za post:
Teehee(R)
Deni
Reactions:
Ima zahvala: 691 put
 pohvaljen: 1092 puta
Kontakt:

Post Postao/la Deni »

above and below
slika
ratnip