Steampunk Rally Fusion
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 526 puta
- pohvaljen: 542 puta
- Kontakt:
Re: Steampunk Rally Fusion
Tesla je bio etnički Srbin rođen u Vojnoj Krajini koja je bila pod direktnom upravom Austrije. Tek poslje je bila pripojena Kraljevini Hrvatskoj. Po meni je točno da se rodio u Austrijskom Carstvu na sadašnjem području Hrvatske.
Meni su ta svojatanja Tesle općenito smiješna. To što se osjećaj nacionalne pripadnosti poistovjećuje sa nečijim uspjehom je apsurd.
Mislim da se on uopće nije opterećivao nacionalnošću niti je bio neki poseban domoljub.
Meni su ta svojatanja Tesle općenito smiješna. To što se osjećaj nacionalne pripadnosti poistovjećuje sa nečijim uspjehom je apsurd.
Mislim da se on uopće nije opterećivao nacionalnošću niti je bio neki poseban domoljub.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 107 puta
- pohvaljen: 142 puta
- Kontakt:
Evo ja ću još dodati da je Tesla pobijedio i prvu utrku za našim stolom, što bi mu trebalo dodati u biografiju!
Ja sam bio braća Wright, izgubio za jedno polje
, ali igra mi je fenomenalna, pogotovo ono zadovoljstvo kad dobiješ fusion dice i ako ih dobro iskoristiš preletiš pola staze, skupiš hrpu štete ali se već nekako kasnije izboriš s tim.

Ja sam bio braća Wright, izgubio za jedno polje

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 2189 puta
- pohvaljen: 2169 puta
- Kontakt:
@Lourdin jesi ti dobio kakvu obavijest? Ja idem u petak u ZG bilo bi lijepo kad bi je uspio skupiti.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 140 puta
- pohvaljen: 49 puta
Slažem se s tobom da bi bilo lijepo.
Dobio sam obavijest i tracking broj 12.02.2021.
Od tada nikakav pomak kad ukucam tracking broj.. Sutra zovem DPD i pitam..
Dobio sam obavijest i tracking broj 12.02.2021.
Od tada nikakav pomak kad ukucam tracking broj.. Sutra zovem DPD i pitam..
- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 107 puta
- pohvaljen: 142 puta
- Kontakt:
Meni ista situacija bila tracking number se nije pomaknuo, samo u ponedjeljak ujutro došao mail da dolazi taj dan. Nadam se da sutra i vama tako!