Stranica: 1/1.

Zima u Mepple's Corneru

Postano: 19 stu 2017, 22:13
Postao/la sadistiko
Čisto jedna primjedba za prostor. Ovu subotu smo imali onaj prvi sastanak dizajnera i wannabe dizajnera u prostoru i već je tada bilo lagano hladno. Nakon službenog dijela smo ostali igrati Terraforming Mars (koji je BTW odličan i baš mi je drago da sam ga isprobao prije nego završim svoju/našu HR verziju) i moram reći da nam je bilo dosta hladno. Ne znam kako ostali, Vjeko (voditelj) je čak bio u kratkim rukavima, ali nas 4 smo se dobro promrzli. Toliko da nismo više htjeli ostati na još kojoj igri. Mislim da vam je onaj jedan mali radijatorić nedostatan za tako veliki prostor.
Šteta.

Re: Zima u Mepple's Corneru

Postano: 19 stu 2017, 22:34
Postao/la Shich
Ovaj tjedan kupujemo dodatne grijalice. ;)

Re: Zima u Mepple's Corneru

Postano: 20 stu 2017, 07:43
Postao/la grof
Shich je napisao/la: 19 stu 2017, 22:34 Ovaj tjedan kupujemo dodatne grijalice. ;)
Jedna 2,5kW puhalica je već kupljena i samo čekamo dostavu. Drugu uzimamo čim se dokaže da ova prva uredno vrši svoju funkciju u jednoj prostoriji.

U podrumu imamo još jedan radijator i jedan omanji kalorifer. Problem s radijatorima je taj što su to trome grijalice i idealne su za dugotrajno zagrijane prostore. No, nama prostor treba biti brzo zagrijan čim se isti otvori i brzo ohlađen po zatvaranju. Grijalice bi se tu ipak trebale pokazati kao bolje rješenje, pa bi ovu zimu kombinirali u svakoj prostoriji jedan postojeći radijator + jedna rotacijska grijalica-puhalica.

Re: Zima u Mepple's Corneru

Postano: 22 stu 2017, 07:44
Postao/la grof
Nova grijalica u drugoj prostoriji. 2,5 kW puhanja u svim smjerovima bi uz radijatore trebalo zimu učiniti ugodnijom. U planu je još jedna za prvu prostoriju ako se ova pokaže dobrom.

slika

Re: Zima u Mepple's Corneru

Postano: 08 vel 2018, 18:23
Postao/la grof
Od danas MC ima i treću snažnu grijalicu kako bi nam svima bilo toplije igrati. ;)