Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2247 puta
- pohvaljen: 2288 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
To je bio i naš slučaju. LOTR je jednostavno prije izašao krenuvši u studenom 2001. godine, dok je Star Wars krenuo u travnju 2002. godine.
Tako da uza Pokemone i LOTR, nije bilo financijskih mogućnosti za još jedan TCG u životu. Realno da smo mi raspolagali s novcima, a ne roditelji, vjerojatno bismo ih prošli kroza sve

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 352 puta
- pohvaljen: 164 puta
WoW tcg isto bio. Taman ovaj tjedan nabavio jednu kartu online, ne zato što igram, nisam nikad igrao, nego jer je jedna umjetnica koja je dugo ilustrirala mtg i koju volim napravila art za jednu kartu tamo. Pravit će društvo ostalim u tematskom mtg albumu.
Se sjeća tko tcg-a Hecatomb? On mi se je sviđao, al bio je brutalno skup. Boostevi su koštali 60-90kn (sad kad pogledam cijene međika dođe mi zlo, fala bogu pa sam stao na vrijeme). Sviđao mi se art i način igranja, nisu bile klasične karte, nego plastični heksagoni koje bi se nadograđivalo s drugim heksagonima.
Se sjeća tko tcg-a Hecatomb? On mi se je sviđao, al bio je brutalno skup. Boostevi su koštali 60-90kn (sad kad pogledam cijene međika dođe mi zlo, fala bogu pa sam stao na vrijeme). Sviđao mi se art i način igranja, nisu bile klasične karte, nego plastični heksagoni koje bi se nadograđivalo s drugim heksagonima.
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
@Zorzy eh da istina i World of Warcraft. Što je najbolje i skupljao sam ga a skroz zaboravio
.
Zanimljivo. Nisam čuo za taj Hecatomb.

Zanimljivo. Nisam čuo za taj Hecatomb.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 792 puta
- pohvaljen: 915 puta
- Kontakt:
Da nije Rebecca Guay?Zorzy je napisao/la: ↑22 ruj 2023, 18:46 WoW tcg isto bio. Taman ovaj tjedan nabavio jednu kartu online, ne zato što igram, nisam nikad igrao, nego jer je jedna umjetnica koja je dugo ilustrirala mtg i koju volim napravila art za jednu kartu tamo. Pravit će društvo ostalim u tematskom mtg albumu.
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 352 puta
- pohvaljen: 164 puta
Nope, premda i te su jako lijepe. Rebecca Guay je također divna ilustratorica. Terese Nielsen, zapravo je ilustrirala nekoliko karata kao i Guay, od kojih je možda najpoznatiji onaj art koji je korišten za Nortshire Clerica u Hearthstonu.
No karta u pitanju je:

No karta u pitanju je:

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Zorzy za post (ukupno 3):
- Mago de Umago • juri006 • Valsim
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 793 puta
- pohvaljen: 668 puta
- Kontakt:
Ste znali da ima besplatna online platforma za LOTR TCG?Valsim je napisao/la: ↑22 ruj 2023, 18:09To je bio i naš slučaju. LOTR je jednostavno prije izašao krenuvši u studenom 2001. godine, dok je Star Wars krenuo u travnju 2002. godine.
Tako da uza Pokemone i LOTR, nije bilo financijskih mogućnosti za još jedan TCG u životu. Realno da smo mi raspolagali s novcima, a ne roditelji, vjerojatno bismo ih prošli kroza sve. Bila ih je stvarno poplava u jednom trenutku. Magic je započeo, Pokemoni su približili manistream zajednici, a nakon toga ih je bilo svih živih tematika. Samo neki kojeh se još sjećam su: Legend of the Five Rings, Lord of The Rings, Star Wars, Star Trek, Football Champions, Yu-Gi-Oh!, Harry Potter Dragon Ball Z, Buffy the Vampire Slayer, The Simpsons.
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
@dendarii42 ne drži nas u neizvjesnosti, linkaj to
.