CMON Igre

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
thepandacult
Reactions:
Postovi: 42
Pridružen/a: 11 vel 2021, 13:23
Ima zahvala: 33 puta
 pohvaljen: 31 put
Kontakt:

CMON Igre

Post Postao/la thepandacult »

Pozdrav,

Motivirao me @crocodilehun -ov post o preporukama za igru da priupitam nekaj vezano za CMON igre (pošto se tam preporučalo Blood Rage i Ankh). Dal se isplati nabavljati te igre s obzirom na to da su CMON KS-evi uvijek prepuni KS Exclusive SG-ova, odnosno da li kupnjom npr. Rising Sun-a u retail verziji danas i dodatkom dostupnih retail ekspanzija gubim puno ako nemam KS Exclusive stvari? Igre su mi na prvu, a i nakon gledanja par tutoriala, jako zanimljive, ali eto, imam i taj "completionist" OCD za takve stvari pa neću da kupim pa da ispadne da KS sadržaj osim kaj ispunjava tu OCD cjelinu, uz to i puno više daje igri na smislenosti, igrivosti, reigrivosti, kvaliteti, doživljaju itd.

Ak je različito od igre do igre pišite, al da se potencijalno suzi rasprava, prvenstveno sam gledal Rising Sun, Ankh i Blood Rage od CMON igara jer je to nekaj kaj mojoj ekipi odgovara estetski, tematski i mehanički.
Avatar
samwise
Reactions:
Postovi: 75
Pridružen/a: 20 lip 2020, 11:47
Ima zahvala: 158 puta
 pohvaljen: 240 puta

Re: CMON Igre

Post Postao/la samwise »

Ja iman Ankh i Blood Rage. Nijedno neman KS. Iman sve dostupne ekspanzije u retailu za obe igre.

Koliko san ja uspia istražit, KS ekskluzive od Ankha dodaju možda još kojeg boga, guardiana i slično, pa nije neki prevelik nedostatak.

Kod Blood Ragea se moga dobit još jedan klan (svi su isti samo je razlika estetska) i neki dodatni monster i 3d tokeni. Također ništa to ne minja igru toliko da je velik nedostatak.
Ovi su korisnici zahvalili autoru samwise za post:
juriel
slika
Avatar
frastarc
Reactions:
Postovi: 340
Pridružen/a: 22 svi 2020, 13:39
Ima zahvala: 465 puta
 pohvaljen: 563 puta
Kontakt:

Re: CMON Igre

Post Postao/la frastarc »

Janinom sve 3. Sve 3 iz retail. Da mi je zao da nemam KS, možda je, ali ne fali ti ništa sto bi utjecalo na gameplay :)
Tako da, go for it! :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Avatar
Aliensb
Reactions:
Postovi: 284
Pridružen/a: 07 ruj 2021, 18:56
Ima zahvala: 227 puta
 pohvaljen: 334 puta
Kontakt:

Re: CMON Igre

Post Postao/la Aliensb »

Kod njih uvijek stoji ta zelja da imas sve, ali da ti treba, vjerujem da ne osim ako ces igru igrati bas 50 puta, kao sto je netko spomenuo blood rage sve exp mozes naknadno uzeti u retailu, za anhk mislim da takoder mozes sve osim figura obeliska i piramida.

Ja tipa od njih imam Cthulhu DMD duble all in + comic extras za drugu sezonu (nemam samo velikog cthulhua), za Bloodborne imam base pledge kickstarter i da bih thio jos bi, ali i kad nađem exp na prodaju najcesce kupim potpuno novu igru, jer uvijk ima nesto novo i zanimljivo sto bi probao.
Također massive darknes 2 imam all in sve osim velikog zmaja, ali tu se za sada ne mogu pohvaliti da sam uronuo u expanzije jako duboko.

Imaš i situacije, nije cmon, ali imam all in Nemesisa, base game smo igrali dosta, probali aliene iz druge exp, nisu se svidjeli ekipi, probali iz 3. nisu se svidjeli, probali extra heroje i to je bilo ok, ali puno za objasniti ako je netko novi, kampanju nismo ni probali, alternativne aliene quinove nisam ni nosio jer i ovako nosim previse...

I jedan savjet za kraj, ako bas zelis kickstarter verziju provjeri bgg store, tamo sam ja uzeo bloodborne, kao sto sam i nasao neke igre ili exp koje nisam uspjevao po trgovinama, i druga stvar ako si strpljiv vecina toga dođe na prodaju i ovdje na forum, pa samo trebas biti brz i zgrabiti priliku, ja sam neke kickstartere prvi puta vidio ovdje bacio pogled kakvi su, kupio i na kraju sam ostao prezadovoljan sa kako sam dobro prosao.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Aliensb za post (ukupno 2):
juri006juriel
slika
juriel
Reactions:
Postovi: 29
Pridružen/a: 02 stu 2011, 11:27
Lokacija: Zagreb
Ima zahvala: 24 puta
 pohvaljen: 14 puta
Kontakt:

Re: CMON Igre

Post Postao/la juriel »

Imam od CMONa:
- all in Cthulu DMD (osim velikog Cthulua (previše mjesta), Black goat oh the woods (što sam požalio što nisam kupio jer ga više nema)i naravno naručio all in za 3 i 4 sezonu koja nije ni napravljena
- Nemesis (kupio sam rabljen sa medicom) a zasebno naletio i kupio Voidseekere i Aftermath
- Arcadia quest samo base game + all in Arcadia Inferno + Pets
- Starcadia Quest - retail
-Blood Rage - retail
-Zombicide first edition base game
-the others 7 sins: retail version + sve exp sinova, delta team, gamma team, sons of ragnarok, apocalype exp ( koji sam kupio samo zato što je tih 5 figura nevjerojatno
sculptano)
- Marvel United: X-Men- retail

Moje iskustva su različita: u Cthulu DMD volim imati jako puno scenarija, investigatora i što više to bolje. Nemesis - dovoljan mi je samo base game, Arcadia - base game sasvim dovoljan, Blood rage - igrao sam ga puno i base game je čisto ok, the others - base dovoljan sa pokojim investigatorom, Zombicide - dovoljan je base sa kojim isprintanim scenarijem za neta, Marveil united dovoljan base sa isprintanim PNP bossevima.

U biti moja pohlepa sa KSom i lijepom plastikom mi je zakrčila ormare, a u biti je 85% stvari nepotrebno (bar u mom slučaju). Nadam se da sam pomogao...
Ovi su korisnici zahvalili autoru juriel za post (ukupno 2):
juri006sismis
smurfORnot
Reactions:
Postovi: 1025
Pridružen/a: 16 tra 2014, 08:27
Ima zahvala: 420 puta
 pohvaljen: 776 puta

Re: CMON Igre

Post Postao/la smurfORnot »

juriel je napisao/la: 29 ruj 2023, 14:20 Imam od CMONa:
- Nemesis (kupio sam rabljen sa medicom) a zasebno naletio i kupio Voidseekere i Aftermath
Nije CMON :p
Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
juriel
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”