Meni je ona bolja od Pulsara sorry

(samo nemojte po glavi

Hvala. Onda Buy cim se ukaze prilikarealuka je napisao/la:Ja 5 puta Pragu igrao, jako brza igra sa milion opcija, završimo ju za cca sat vremena, ljudi drame oko setupa koji je gotov za 2 minute ako si razvrstaš tileove sa korištenjem bar malo mozga. I ima predobar art i kvaliteta izrade je u odnosu na UC neusporedivo bolja.docich je napisao/la: 15 ožu 2021, 13:17 Praga mi je na wish lista. Dajte tko je igrao da baci dojmove
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Jedini minus koji bi joj dao je da ne znaš gdje početi, jer doslovno nemaš nikakvo usmjerenje od strane igre nego sam biraš oćeš li na katedralu ili na zid plača, ili ćeš svega po malo napraviti pa uz neke druge kombinacije probati igrati.
Uglavnom igra je point salad, sve daje bodove, hrpu bodova, a imaš samo 16 poteza, od kojih ćeš sigurno 3-4 puta samo proizvoditi ili zlato ili kamen (+pokoji bonus potez). Meni je predobra jer uvijek završimo negdje jako blizu s bodovima isto kao i UC, totalno drugačiji smjer, totalno drugačiji plan a uvijek je tajtara.
Jednom sam čitao nešto vezano za CoC, mislim ja Clash of cultures, ali nešto mi čudno dok nisam skuzio da je Clans of Caledonia